Magazin Editor
Magazin Habercisi
Semih Sezerli, Belçikalı yıldızın yalnızca teknik kapasitesiyle değil, oyun karakteriyle de Beşiktaş'a önemli katkı sağlayacağını ifade etti."Trossard çok büyük bir transfer operasyonudur" diyen Sezerli, Arsenal'deki istatistiklerine dikkat çekerek şu değerlendirmeyi yaptı:"Trossard, geçtiğimiz sezon Arsenal'de Bukayo Saka'dan sonra en fazla faul alan oyuncu oldu. Bu veri bize onun oyun zekasını, top saklama becerisini ve topu ne kadar zor kaybettiğini gösteriyor.""Gerçekleşme ihtimali çok düşük bir transferdi"Beşiktaş'ın önemli bir başarıya imza attığını belirten Sezerli, Trossard gibi bir oyuncunun transfer edilmesinin kolay olmadığını söyledi."Beşiktaş, gerçekleşme ihtimali çok düşük olan bir operasyonu gerçekleştirdi.""Yönetim ve teknik ekip tam uyum içinde"Transferin perde arkasındaki en önemli etkenin kulüp içindeki koordinasyon olduğunu vurgulayan Sezerli, Başkan Serdal Adalı, Futbol Direktörü Önder Özen, scout şefi Eduard Graf ve teknik direktör Vincenzo Italiano arasındaki uyumun süreci başarıya ulaştırdığını dile getirdi."Beşiktaş'ta yönetim ve teknik ekip arasında büyük bir birlik var. Serdal Adalı, yönetim kurulu, Önder Özen, Eduard Graf ve Vincenzo Italiano koordineli şekilde çalışıyor. Eğer bu birlik olmasaydı belki de Trossard transferi sonuçlanmazdı.""Ekonomi mekonomi fark etmez"Semih Sezerli, bu transferin Beşiktaş'ın mali gücüne dair önemli bir mesaj verdiğini de savundu."Bu Trossard transferi bana şunu gösterdi: Artık ekonomi mekonomi fark etmez. Demek ki Beşiktaş, şu an ekonomik olarak öyle ya da böyle bu transferleri karşılayabilecek güçte."www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026