Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Genco Erkal’dan İmamoğlu’na soruşturmaya tepki: Sucsa beni de yargılasınlar

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
genco-erkal-dan-imamoglu-na-sorusturmaya-tepki-sucsa-beni-de-yargilasinlar.jpeg

Usta sanatcı Genco Erkal, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul itirazları nedeniyle soruşturma acılmasına sert tepki gosterdi. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gecen ağustosta şehrin ceşitli noktalarına “Ya Kanal, Ya İstanbul” afişleri astırmış, bu projeye karşı cıkmıştı. Valilik de bunları bir gecede kaldırtmıştı. İcişleri Bakanlığı Mulkiye Mufettişliği’nin, bu afişler icin İmamoğlu’na soruşturma actığı ortaya cıktı.
İFADESİNİ İSTEDİLER
Mufettişin, İmamoğlu’na gonderdiği yazıda “Devlet politikası haline gelmiş ve kamu kaynağı kullanılarak yurutulen bir projeye yine kamu kaynağı kullanılarak muhalaefet edilmesinin mumkun olmadığı” iddiası dile getirildi. İmamoğlu’ndan 7 gun icinde ifade vermesi istendi….
“İMAMOĞLU BENİM”
İmamoğlu hakkında soruşturma başlatılması sosyal medyada gundem oldu. Cok sayıda kişi ‘İmamoğlu benim’ etiketini paylaşarak kendilerinin de Kanal İstanbul’a karşı olduğunu acıkladı.
Usta sanatcı Genco Erkal da Twitter hesabından şu sozlerle tepki gosterdi:
“#İmamoğluBenim Ben de karşıyım Kanal İstanbul’a. Sucsa beni de yargılasınlar. İmamoğlu’nun bu konudaki duşuncesine, eleştirilerine yuzde 100 katılıyorum. İktidarın yureği varsa bu konuda referandum yapsın da gorsun gununu.”
genco-erkal-dan-imamoglu-na-sorusturmaya-tepki-sucsa-beni-de-yargilasinlar-5fb4be1927766.jpeg
Genco Erkal’ın paylaşımı.

genco-erkal-dan-imamoglu-na-sorusturmaya-tepki-sucsa-beni-de-yargilasinlar-5fb4be1951b03.jpg

İlginizi CekebilirKanal İstanbul soruşturmasıyla ilgili Ekrem İmamoğlu'ndan acıklama

Son guncelleme: 11:03 - 17.11.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur