Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Geldiği günden beri sanki doğuştan Beşiktaşlı gibi...”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Vlahovic’in sahadaki görüntüsü ve Beşiktaş ile kurduğu bağa dikkat çeken Eren, yıldız oyuncunun uzun yıllardır siyah-beyazlı formayı giyiyormuş gibi mücadele ettiğini söyledi.“Benim Vlahovic ile ilgili şöyle bir tezim var: Vlahovic, geldiği günden beri sanki doğuştan Beşiktaşlı gibi.”“Gol krallığının en büyük adaylarından biri”Beşiktaş’ın oyun sisteminin Vlahovic’in özelliklerine uygun olduğunu vurgulayan Emre Eren, Sırp santrforun sezon sonunda gol kralı olmasının kendisi için sürpriz olmayacağını ifade etti.“Vlahovic, bu oyun formatıyla bu sezon gol krallığının en büyük adaylarından biri olursa da, gol kralı olursa da şaşırmam. Onu söylemek istiyorum.”Vlahovic gibi özel futbolculardan maksimum verimin alınmasında teknik direktörün rolünün büyük olduğunu belirten Eren, oyuncunun takım içerisindeki sinerjiye doğru şekilde dahil edilmesi gerektiğini dile getirdi.“Özel oyuncular ancak bu oyuncuları çok doğru kontrol edebilmek, oyuncuyu o sinerjinin içerisinde ve oyun formatıyla birlikte doğru bir hâle getirebilmek teknik direktörün görevidir.”“Beşiktaş her geçen gün güç kazanıyor”Siyah-beyazlı takımın şu ana kadarki performansını olumlu bulduğunu söyleyen Emre Eren, Beşiktaş’ın her geçen gün daha güçlü bir görüntü ortaya koyduğunu belirtti.“Ben şu ana kadar gidişatın çok olumlu olduğunu, Beşiktaş’ın her geçen gün güç kazandığını ve her geçen gün zor maç kaybedebilecek bir oyun ortaya koyduğunu düşünüyorum.”Geçen sezon Beşiktaş kadrosunun büyük bir değişime ihtiyacı olduğunun konuşulduğunu hatırlatan Eren, teknik direktör Vincenzo Italiano’nun kısa sürede oluşturduğu takıma dikkat çekti.“Geçen sene ‘Bu takımda üç oyuncu kalır, sekiz tane transfer yapılması gerekir’ diyorduk. Beşiktaş takımının yoktan var eden bir teknik adamı oldu. Gerçekten yoktan var eden bir teknik adam oldu.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026