Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu Hande Ercel'in ablası Gamze Ercel, 9 aylık kızı Aylin Mavi ile pozunu sosyal medya hesabından takipcileriyle paylaştı. Ercel'in "Biraz bana benzemeye başlamadı mı?" notuyla yaptığı paylaşım cok sayıda beğeni aldı. Hande Ercel, ablasının bu paylaşımını yorumsuz bırakmadı. Gecen yıl nikah masasına oturan Gamze Ercel ile reklamcı Caner Yıldırım, aynı sene bebekleri Aylin Mavi’yi kucağına aldı. 28 yaşındaki Ercel, kızı Aylin Mavi ile pozunu sosyal medya hesabından takipcileriyle paylaştı.
Yaklaşık 9 aylık kızı ile fotoğrafını yayınlayan Gamze Ercel, gonderisine “Günaydın… Anne-kız… Biraz bana benzemeye başlamadı mı? Doğru söyleyin” notunu duştu.
Takipcileri ise Ercel’in paylaşımına “Hayır, teyzesine benziyor” yorumunu yaptı.
Ablasının bu paylaşımını yorumsuz bırakmayan Hande Ercel, “İstediğin kadar zorla olmaz” notunu duştu ve kalp emojisi koydu.
İLGİLİ HABERHande Ercel ve Kerem Bursin'den cok samimi canlı yayın!
Yaklaşık 9 aylık kızı ile fotoğrafını yayınlayan Gamze Ercel, gonderisine “Günaydın… Anne-kız… Biraz bana benzemeye başlamadı mı? Doğru söyleyin” notunu duştu.
Takipcileri ise Ercel’in paylaşımına “Hayır, teyzesine benziyor” yorumunu yaptı.
Ablasının bu paylaşımını yorumsuz bırakmayan Hande Ercel, “İstediğin kadar zorla olmaz” notunu duştu ve kalp emojisi koydu.
İLGİLİ HABERHande Ercel ve Kerem Bursin'den cok samimi canlı yayın!