Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Futbolu çoktan bırakmış...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ta Cengiz Ünder'in geleceği tartışılmaya devam ediyor. Sezon başında Fenerbahçe'den satın alma opsiyonu ile kiralanan Cengiz Ünder'in son haftalardaki performansındaki düşüş eleştiri oklarını üstüne çekmesine sebep oldu.Mehmet Demirkol, Socrates youtube kanalında Cengiz Ünder ile ilgili görüşlerini paylaştı.İşte Mehmet Demirkol'un görüşleri:CENGİZ ÜNDER FUTBOLU ÇOKTAN BIRAKMIŞMehmet Demirkol: "Cengiz son oynadığı maçta çok top kaybı yaptı, hiç hazır değil. Yani futbolu çoktan bırakmış. Çoktan bırakmış yani bu yetenekte bir adamın bu kadar erken sahneden çıkıyor olması olacak iş değil. Beşiktaş’a ilk geldiği sezon başı biraz toparlanır gibi oldu ama sonra yine aynı Cengiz... Seveceksin oyunu. Oyunu sevmeden olmuyor. Bu sevmeden yapılacak bir iş değil. Bazılarına bir yer yetiyor. Galiba Cengiz bir yerde tatmin oldu bazı şeylerden. Ya dedim ya, ‘Yeşil zemin, yeşil görmek istemiyorum’ diyen futbolcu gördüm ben ya. Sahaya çıkmak istemiyor. ‘Televizyonda bile bakmıyorum’ diyen gördüm. Bazısı mesela bunu ayarlar. Yazın hiç seyretmez filan. Sonra özlemiş olur vesaire. Bazısında bitiyor böyle..."duhuliye.com