Magazin Editor
Magazin Habercisi
Catı Katı Aşk dizisinde Ateş karakterine hayat veren unlu oyuncu Furkan Andıc, Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı. Ozan Guven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarının gundemde olduğu bu gunlerde erkek şiddeti hakkında goruşlerini aktaran unlu oyuncu, oldukca sert ifadelerde bulundu.Uzun zamandır gundemde kalan bu konunun artık cok daha dikkat cekici olduğunu ifade eden Furkan Andıc,”Bu konu icin artık herkes elini taşın altına koymalı. Bence şiddete başvurmak bir aşağılık kompleksidir, kim olursa olsun. Guclunun, kazandığını duşunduğu buyuk bir ezikliktir. Bunun faturasını annelere kesmek yersiz. Tabii ki yetiştirilme şartları kişinin karakterinin oluşmasında oncu ama tek etken değil. Artık bilgi ve erişim cağındayız. Hayatta hemen hemen her şeyi bizim başımıza gelmeden oğrenip, duyarlı ve farkında olabileceğimiz bir donem bu. Yani ben oyle yetiştim, ben bilmiyorum artık kabul edilemez” diye konuştu.
Gelişmiş bir toplum olabilmek icin herkesin birbirine saygı gostermesi gerektiğini anlatan Furkan Andıc, bu şiddeti yenebilmenin tek yolunun da bu olduğunu ifade etti.
Şiddetin kırmızı cizgisi olduğunu ifade eden genc oyuncu, şoyle konuştu: “Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Bu bir kırmızı cizgi. Biz 3 erkek kardeş aynı evde hatta aynı odada buyuduk. Sevgi ve aşkla buyuduk, şiddet asla yer almadı ailemizde. Bu sosyo-ekonomik veya kulturel farklılık arayan bir şey değil. Sevgi, saygı ve anlayış. Ben şanslı olanlardanım.”
Gelişmiş bir toplum olabilmek icin herkesin birbirine saygı gostermesi gerektiğini anlatan Furkan Andıc, bu şiddeti yenebilmenin tek yolunun da bu olduğunu ifade etti.
Şiddetin kırmızı cizgisi olduğunu ifade eden genc oyuncu, şoyle konuştu: “Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Bu bir kırmızı cizgi. Biz 3 erkek kardeş aynı evde hatta aynı odada buyuduk. Sevgi ve aşkla buyuduk, şiddet asla yer almadı ailemizde. Bu sosyo-ekonomik veya kulturel farklılık arayan bir şey değil. Sevgi, saygı ve anlayış. Ben şanslı olanlardanım.”