Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fulya Zenginer, vefat eden annesiyle ilgili soruya…

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Fulya Zenginer Instagram hesabından duzenlediği canlı yayında merak edilen soruları yanıtladı. Zenginer, burada gelen bir soru karşısında da bir hayli duygulandı. Zenginer, gectiğimiz gun Instagram hesabından canlı yayın yaparak, hayranlarından gelen ve kendisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. 2018 yılında annesini kaybeden Fulya Zenginer, olen annesiyle ilgili gelen bir soru karşısında ise epey duygulandı.
Guzel oyuncu, sosyal medyada bir takipcisinin “Annenin olumunden sonra bu acıyla nasıl başa cıktın?” sorusu uzerine duygusal anlar yaşadı. Genc yaşta annesini kaybeden guzel oyuncu, konuşmakta zorlandı. Cevap verirken zaman zaman duraksayan 30 yaşındaki oyuncu, şunları soyledi:
fulya-zenginer-vefat-eden-annesiyle-ilgili-soruya-5e95cdf67a896.jpg
“Annem vefat ettiğinde hayat başıma yıkıldı. Cunku oyunculuğu onu mutlu etmek, hayalindeki evi alabilmek icin yapmıştım. Gittiği gun ‘Şimdi aldığımız evde manzaraya bakamayacak' deyip cok ağladım. Bu beni mahvetti. Babamın vefatından sonra ekmek alamadığımız gunler olmuş, annemle mucadele etmiştik.”
Fulya Zenginer sozlerine şoyle devam etti:
“Zeytinburnu'nda doğup buyudum. Yokluğa isyan etmedim. 17'sinde calışmaya başladım, dimdik ayakta durdum. Gencler umitlerini kaybetmemeli. Annemi duşundukce ‘onun parcasıyım, devam edersem onu da yaşatırım' diyerek ayakta durabiliyorum. Acıyla bu şekilde başa cıkıyorum. Birlikte gecirdiğimiz zamanlar icin de Allah'a şukrediyorum.”