Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fransa’da kafe acan Fırat Celik, salgın nedeniyle mekanını kapattı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Turkiye'den Fransa'ya taşınarak bir kafe acan Fırat Celik, corona virusu salgını nedeniyle işleri kotu gidince mekanını kapatma kararı aldı. Fatmagul’un Sucu Ne? dizisiye adını duyuran oyuncu Fırat Celik, Fransa’ya yerleşerek bir kafe acmıştı.
Oyunculuğa ara vererek Fransa’da ticarete atılan unlu oyuncu, corona virusu salgını nedeniyle insanların dışarı cıkamamasından etkilenince, mekanını kapatmak zorunda kaldı.
fransa-da-kafe-acan-firat-celik-salgin-nedeniyle-mekanini-kapatti-5e7f40f0d72fd.jpg
Celik, Franasız basınına kafe acma hayaliyle ilgili, “İyi Fransız yemeklerini severim. Ve her zaman kendi restoranımı acmayı hayal ettim. Turkiye’den Paris’e donduğumde onumde zamanım vardı. Bir oyuncu olarak restoran hayatını başarabileceğimi duşundum. Bu restorana bakmak icin de zaman ayırmaya karar verdim. Kameralardan uzaklaşmak bana iyi geldi. Ama oyunculuğu bırakmayı hayal bile edemem, o benim tutkum” şeklinde konuşmuştu.
[h=2]BURUK DOĞUM GUNU[/h]Salgın nedeniyle evinden cıkmayan oyuncu yeni yaşınıda yalnız kutladı. Dun 39 yaşına basan Celik, doğum gunune ozel bir fotoğraf paylaşarak, kutlayanlara teşekkur etti.
Son guncelleme: 11:57 - 28.03.2020