Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Flaş iddia! "Salah yarın açıklanabilir!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
HT Spor'da konuşan Süleyman Arat, Salah transferinin kısa süre içinde açıklanabileceğini düşündüğünü belirtirken, Beşiktaş'ın kurduğu kadroyla şampiyonluk yarışının en güçlü adaylarından biri olacağını ifade etti."Midtjylland en zor rakiplerden biri"UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Midtjylland ile karşılaşacak Beşiktaş'ın zorlu bir kura çektiğini söyleyen Süleyman Arat, Danimarka temsilcisinin kaliteli bir ekip olduğuna dikkat çekti.Arat, şu ifadeleri kullandı:"Midtjylland kurası Beşiktaş için bir şanssızlık. En zor takımlardan birini çekti. Çok hızlı oynayan, uzun topları iyi kullanan ve zirveyi hedefleyen bir takım. Beşiktaş bu turu geçerse ciddi anlamda rahatlayacaktır. Geçemezse de dünyanın sonu değil. Konferans Ligi de önemli bir hedef olabilir.""Beşiktaş muhteşem bir kadro kuruyor"Siyah-beyazlı kulübün transfer çalışmalarını öven Arat, teknik direktör Vincenzo Italiano, başkan Serdal Adalı ve futbol yapılanmasının önemli işlere imza attığını söyledi."Beşiktaş muhteşem bir kadro kuruyor." diyen Arat, sözlerini şöyle sürdürdü:"Hem Vincenzo Italiano hem Serdal Adalı hem de Önder Özen birlikte müthiş işler yapıyor. Beşiktaş ligin favorilerinden biri haline geldi. Son dört yılda daha ligin ilk haftalarında hem Avrupa'ya hem de Süper Lig'e havlu atan bir takım vardı. Bu sezon bunu kırmak istiyorlar.""Salah açıklanırsa takıma doping etkisi yapar"Mohamed Salah transferine de değinen Süleyman Arat, yıldız futbolcunun açıklanmasının takım üzerinde büyük bir motivasyon oluşturacağını savundu."Ben yarın Mohamed Salah'ın açıklanmasıyla birlikte takıma bir doping etkisi olacağını düşünüyorum. Ardından bir golcü ve bir stoper transferi de yapılırsa Beşiktaş çok önemli işlere imza atacaktır."Arat, yeni teknik heyet ve yenilenen kadroyla taraftarın büyük bir heyecan yaşayacağını belirterek, ilk resmi maçta tribün desteğinin belirleyici olacağını söyledi."Bu statta Beşiktaş kimleri dize getirmedi?"Midtjylland eşleşmesinin zorluğuna rağmen Beşiktaş'ın turu geçebilecek kaliteye sahip olduğunu ifade eden deneyimli yorumcu, Dolmabahçe atmosferine vurgu yaptı."Takım tam oturmadan böyle güçlü bir rakiple karşılaşmak dezavantaj. Ama Beşiktaş'ın kadrosu bunu başarabilecek güçte. Bu statta Beşiktaş kimleri dize getirmedi ki? Barcelona'yı, Benfica'yı, Liverpool'u yendi. Neden yine olmasın?""Orkun ve Salih'in arkadaşlığı takıma yansıyacak"Takım içindeki uyumun başarı için büyük önem taşıdığını dile getiren Arat, Orkun Kökçü ile Salih Özcan'ın arkadaşlığının soyunma odasına olumlu yansıyacağını söyledi."Geçmişte Beşiktaş'ta kolej takımı havası vardı. Son dört yılda takımın buna çok ihtiyacı oldu. Orkun ve Salih'in arkadaşlığı o ruhu yeniden oluşturabilir. Vincenzo Italiano da Beşiktaş için önemli bir şans. Kendi oyun sistemini kurmaya çalışıyor.""Başkan, sportif yönetim ve teknik direktör çok uyumlu"Beşiktaş'taki futbol yapılanmasını da değerlendiren Arat, yönetim ile teknik ekibin uyum içinde çalışmasının başarı getireceğini ifade etti."Serdal Adalı, Önder Özen ve Vincenzo Italiano çok uyumlu bir şekilde çalışıyor. Başkan, sportif yönetim ve teknik direktör arasındaki bu uyum başarıyı beraberinde getirecektir.""Salah Avrupa'da kalmayı tercih edecektir"Mohamed Salah'ın geleceğiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Arat, yıldız futbolcunun Suudi Arabistan yerine Avrupa'da kalmasının daha doğru olacağını düşündüğünü söyledi."Salah'ın kariyerinin son bölümünü Avrupa'da tamamlamak isteyeceğini düşünüyorum. Liverpool ve Premier Lig tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Beşiktaş'a gelirse hem Türkiye'de çok mutlu olur hem de Avrupa'da yeniden adından söz ettirebilir.""Bilgim yok ama yarın açıklanacağını hissediyorum"Salah transferinin ne zaman sonuçlanacağıyla ilgili soruya da yanıt veren Arat, bunun bir bilgi değil, kişisel öngörüsü olduğunu belirtti."Bir bilgim yok açık söyleyeyim. Ama yarın açıklanırsa taraftar üzerinde çok büyük bir motivasyon oluşturacağını hissediyorum. Stadı daha da coşturacaktır.""Salah gelirse diğer transferler de kolaylaşır"Süleyman Arat, Mohamed Salah transferinin yalnızca saha içi değil, transfer piyasasında da Beşiktaş'ın elini güçlendireceğini ifade etti."Salah'ın gelmesi, Beşiktaş'a gelmek konusunda tereddüt yaşayan diğer oyuncuları da ikna edecektir. Orkun, Salih, Trossard ve yapılacak santrfor transferiyle birlikte Beşiktaş çok güçlü bir kadroya kavuşur. Böyle olursa bu sezon şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın güçlü şekilde yer alacağı net olarak ortaya çıkar." www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026