Magazin Editor
Magazin Habercisi
Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçından sonra kendi kanalında değerlendirmelerde bulunan Hasan Arda Kaşıkçı, Beşiktaş ile ilgili görüşlerini paylaştı.İşte Hasan Arda Kaşıkçı'nın görüşleri:HOCA DEVAM KARARI ALMIŞHasan Arda Kaşıkçı: ‘’Tipik bir Beşiktaş maçı. Ben maça dair bir şey konuşmak istemiyorum açıkçası onu söyleyeyim. Yani sebebi şu. Maça dair konuşulacak her şey bana biraz yavan gelir şu an. Bazı duyduğum şeyler var. Öncelikle hayırlı olsun, diyeyim. Hoca devam etme kararı almış duyduğum kadarıyla. Yani Rize mağlubiyeti inanılmaz bir sarsıcı bir ulan biz hakikaten yapamayacağız galiba bu işi hissi vermediyse hoca da hoca devam kararı almış.''BEŞİKTAŞ'IN OH'UN YANINA DEĞİL ÖNÜNE SANTRAFOR BAKMAYA BAŞLAMIŞHasan Arda Kaşıkçı: ‘’Ve Beşiktaş geçen hafta Oh yanına değil önüne forvet bakmaya başlamış. Bunlar bilgidir. Beşiktaş net bir santrafor arıyor. Konuşulan ismi öğrendim ama ben Beşiktaşlıyım haberci değilim, muhabir değilim. Muhabirler işini yapsın. Ben asla bu ismi basında çıksa bile ben bunu duymuştum demem. Beşiktaş net bir santrafor için ilgili oyuncunun memleketine adam yollamalı seviye girişimlerini hızlandırdı. Bilinen bir santrafor. İşte böyle bir tipi var, şöyle bir tipi var, şurada oynadı falan demeyeceğim. Beşiktaş'ın transferidir. Ben haberci değilim. Haberciler yapsın. Yani şunu anlatmaya çalışıyorum. Yani mentaliteyi anlatmaya çalışıyorum. Yani Beşiktaş hocasını tutuyor.''BENCE AGBADOU'NUN DA YANINA DEĞİL ÖNÜNE ADAM ARIYORLARHasan Arda Kaşıkçı: ‘’Ve ben size şunu söyleyeyim. Bu dakikadan sonrası duyumdur ve okumadır. Agbadou'nun da yanına değil önüne adam arıyor Beşiktaş. yakın kaynaklardan aldığım haberler, mesajlar, eleştiriler vs. Ben iyi okurum medyayı. Beşiktaş Agbadou'nun önüne adam arıyor. Beşiktaş devre arasında 30 küsur milyon euro verdiği Oh ve Agbadou'yu gelecek sene ilk 11 planlarında görmüyor. Beşiktaş'ın zaten mevcut kadrosunda birçok oyuncu bence ya Orkun dışında ilk 11'de Murillo dışında gördüğü bir adam var mı hocanın emin değilim. Hocayı istifadan oyuncuların çevirdiği söylendi. Birazdan da istifadan geri dönme nedenini kendimce açıklayacağım. Oyuncular asla değil ama ya oyuncuların olmaması neden olmadığını düşünüyorum onu şöyle söyleyeyim. Ya hangi oyuncu sana hocam bırakma devam edelim burada beraber dedi de sen seneye onunla devam edeceksin ki zaten yani hangi oyuncunun bu demecine inandın? Orkun kal dedi diye mi kaldın?''SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'I BAŞARILI YAPMAYA MECBURHasan Arda Kaşıkçı: ‘’Yani ben gerçek sebebini söyleyeyim bana göre. Bu da okumadır. Bu da haber değildir. Abi taraftar git dese giderim de dahil. Sergen hoca maalesef son bir ayda, bir buçuk ayda, son bir 6 ayda aşağı yukarı eleştirmenlik yaptığı dönemdeki bütün eleştirilerini yuttu. Bu dakikadan sonra eleştirmenlik yaparsa Süper Lig'de dikkate alınacak bir şeyi kalmadı. Teknik direktörlük yapmak istese bence Beşiktaş eğer böyle bırakırsa istediği ve hayal ettiği teknik direktörlük pozisyonlarını da bulma şansı yok. O yüzden hayatında hiç olmadığı kadar Beşiktaş'a bence şu an mecbur. Beşiktaş'ı başarılı yapmaya mecbur. Eğer Rize maçında inanılmaz bir elektriklenme kafasında yaşamadı ve Rize maçında ayrılmaya karar vermediyse maçtan önce söylediği şey 'Devam ediyorum' idi…''duhuliye.com