Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fırın Camındaki İnatçı Yağları 20 Dakikada Çözen Temizlik Yöntemi

Magazin

Administratör
s-52da0a82402af8d5379fd24b44882a1ec4b74b14.jpg

Fırın Kabusu Bitti! O İnatçı Yağlara 20 Dakikada Veda Ettiren Sırrı Keşfediyoruz!

Merhaba sevgili magazin okurları ve mutfak sırlarının peşindeki meraklı takipçilerimiz! Bugün sizlere öyle bir konudan bahsedeceğim ki, eminim çoğunuz "Oh be!" diyecek. Mutfakta en sevilen aletlerimizden biri olan fırınlarımız, özellikle de o lanet olası camları... Kimler benimle aynı fikirde, o inatçı, kuruyup kalmış yağ lekelerini çıkarmak için saatlerce dirsek çürüttü, çeşit çeşit pahalı kimyasallar denedi ve sonunda pes etti? O pırıl pırıl fırın reklamlarındaki görüntüye asla ulaşamamanın verdiği hayal kırıklığı, bence ev hanımlığının en büyük dramlarından biri!

Ama durun, dram bitiyor, mucize başlıyor! Son günlerde kulaktan kulağa yayılan, sosyal medyada adeta bir patlama yaratan, hatta bazı ünlü şeflerin bile mutfak sırrı olarak fısıldadığı bir temizlik yönteminden bahsediliyor. İddialara göre, fırın camındaki o en inatçı yağ lekelerini sadece 20 DAKİKADA çözüp pırıl pırıl bir yüzey ortaya çıkarıyormuş! Şaka gibi değil mi? Bu haberi ilk duyduğumda ben de "Yok artık, o kadar da kolay olamaz!" dedim. Ama dedikodular öyle yaygınlaştı ki, ister istemez insanın aklına şu soru geliyor: Acaba sosyetik evlerin, Hollywood yıldızlarının, bloggerların o pırıl pırıl fırın camlarının ardındaki o büyük sır buydu da biz mi yeni öğreniyoruz?

Eğer siz de benim gibi "Böyle bir şey gerçekten var mı?" diye şüpheyle yaklaşıyor ama bir yandan da umutla "Keşke olsa!" diye haykırıyorsanız, bu yöntem mutfak temizliği anlayışınızda adeta bir devrim yaratacak gibi duruyor. Artık fırın temizliği için pazar günlerinizi heba etmek, nefes almayı zorlaştıran kimyasal kokulara maruz kalmak zorunda kalmayacağız gibi. Sadece 20 dakikada, yepyeni bir fırın camına sahip olmanın hayali bile insanı mutlu etmeye yetiyor!

Peki, siz bu 'mucize' yöntem hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce benzer bir şey denediniz mi veya bu iddiayı ilk kez mi duyuyorsunuz? Deneyenler tecrübelerini, deneyecek olanlar meraklarını bizimle paylaşsın! Yorumlarda buluşalım!