Magazin Editor
Magazin Habercisi
Serdal Adalı, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'yu sert sözlerle eleştirirken birçok kulüp başkanının da mevcut hakem yönetiminden rahatsız olduğunu söyledi."Hakem konusunda söylediklerimin arkasındayım"Hakemlerle ilgili daha önce yaptığı açıklamaların arkasında olduğunu vurgulayan Serdal Adalı, yaşanan sürecin Türk futbolundaki gerilimi artırdığını söyledi.Adalı, şu ifadeleri kullandı:"Hakem konusunda söylediklerimin arkasındayım. Bu iş alevlenirse önünü alamazlar. Benim korkum bu. Çünkü Türkiye'de insanların en büyük zevki futbol. Bu MHK, taraftarları sokağa dökmek için şartları zorluyor. Cumhurbaşkanımız da durumun farkındadır.Hem ben hem de birçok kulüp başkanı MHK'dan ve Başkanı Ferhat Gündoğdu'dan rahatsız. Gelinen nokta tam anlamıyla yüzsüzlük! Türkiye'deki takımların yüzde 80'inin şikâyet ettiği bir yerde neden hâlâ oturur insan?""Üç büyük kulübün camiasını ısrarla tahrik ediyorlar"Geçen sezondan bu yana yaşanan hakem hatalarına da değinen Adalı, Beşiktaş'ın yanı sıra Trabzonspor, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'un da bu konuda mağduriyet yaşadığını öne sürdü."Geçen sezondan beri hakem hataları en çok hangi takımlara yapılmış? Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Rize... Şimdi de bakıyorum; bu üç büyük kulübün camiasını ısrarla tahrik edip, sokağa dökmek için çalışıyorlar.Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, tıpkı bizler gibi futbol dünyasına son derece hâkim. Açıkça söylüyorum, Ferhat Gündoğdu'nun kendinden haberi yok! Altındaki birkaç kişi ayarlıyor listeyi, onaylıyor o da.""Sanki birileri bu camiaları size düşman etsin istiyor"Yaşanan tabloya ilişkin daha önce kullandığı "paranoya" ifadesine de değinen Adalı, sözlerini şöyle sürdürdü:"Paranoya yapıyorum dedim ama yani sanki birileri bu camiaları size düşman etsin, mutlu olmasın bu camialar, isyan etmeye devam etsin gibi bir görüntü var. Trabzon'u, Fener'i ve bizi anladım. Rize ile ne işiniz var? Bunu dediğimden beri Rize'de çıt yok."Ferhat Gündoğdu'ya yönetim eleştirisiSerdal Adalı, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun kurul içerisindeki işleyişe yeterince hâkim olmadığını da ileri sürdü."Ferhat Gündoğdu görevdeyken, yaptıklarının farkında değildi. Ferhat Gündoğdu'nun altına birkaç kişiyi getirip, 'Onu buraya verelim' vesaire diyorlar."Haber kaynağı: Fanatik www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026