Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fenomen Murat Övuç'un kadın sevgilisinin bebek düşürdüğü ortaya çıktı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla adını duyuran fenomen Murat Övuç, katıldığı canlı yayında özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.
"BİR HATUNLA BİRLİKTE OLDUM, HAMİLE KALDI"

Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun Instagram uzerinden yaptığı canlı yayınına konuk olan Murat Ovuc, bir kadın sevgilisinin olduğunu soyledi. Gectiğimiz gunlerde eşcinsel olduğunu acıklayan Ovuc, dun akşamki canlı yayında şunları soyledi: "Bir hatunla beraber olduğum doğru. Aramızda duygusallık sonrası birliktelik oldu. O hatun 1.5 aylık hamileydi ama cocuğunu duşurdu. Hamile olduğunu bana sonradan soyledi. Soyleseydi cok isterdim"
"BİR KADINI DA BİR ERKEÐİ DE MUTLU EDEBİLİYORUM"

Soylu'nun soruları uzerine bir holding patronunun kızıyla birlikte olduğunu soyleyen Ovuc, sozlerine "5 yıl once fal bakarken tanışıp, arkadaş olmuştuk. İkinci kez baba olmayı cok isterim. Bir kadını da bir erkeği de mutlu edebiliyorum" diyerek devam etti.
fenomen-murat-ovuc-un-kadin-sevgilisinin-bebek-dusurdugu-ortaya-cikti-5ec3c42e5bd31.jpg