Magazin Editor
Magazin Habercisi
"İşte Benim Stilim" yarışmasıyla şohrete kavuşan Bahar Candan, TV8 ekranlarında yayınlanan "Doya Doya Moda" programının yeni yarışmacısı oldu.
[h=3]KENDİSİNİ Tİ'YE ALAN YARIŞMACALARA YANIT VERMEDİ[/h]Doya Doya Moda yarışmacıları sette Bahar Candan ile dalga gecerek ona unlu olmadığını ve cabuk eleneceğini soyledi. Candan'ı ti'ye alan yarışmacılara Candan ise yanıt vermedi.
[h=3]AYLIK 300 BİN LİRA HARCIYOR[/h]Alışverişini tamamlayan yarışmacılar makyaj odasında karşı karşıya makyajlarını yaparken, dış ses Bahar Candan'ın aylık alışveriş butcesini de acıkladı. Dış ses konuşmasında "Aylık alışveriş butcesi bazen 100 bin bazen de 200 yuz bin lira harcıyor. Kimi aylar ise bu harcama 300 bin liraya kadar cıkıyormuş" dedi.
[h=3]"BURADA 500 TL ALIŞVERİŞ YAP DA GORELİM"[/h]Bunu duyan yarışmacılar, "Burası Doya Doya Moda programı! Burada 500 TL alışveriş yap da gorelim" dediler.
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur