Magazin Editor
Magazin Habercisi
Fenerbahçe'de Dorgeles Nene konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Sezona yedek kulübesinde başlayan ve forma rekabetinde geride kalan 23 yaşındaki futbolcunun, yeteri kadar süre alamaması nedeniyle yönetimle görüştüğü öne sürüldü. Takvim'in haberine göre Dorgeles Nene, bu düşüncesini Fenerbahçe Futbol Direktörü Oğuz Çetin'e iletti. Nene'nin görüşmede Fenerbahçe'de ve İstanbul'da mutlu olduğunu ancak yeteri kadar süre alamamasının kendisini rahatsız ettiğini söylediği öne sürüldü. Malili futbolcunun Oğuz Çetin'e, "Fenerbahçe'yi çok seviyorum. İstanbul'da da mutluyum. Ancak, yeteri kadar süre alamıyorum. Bu durum bende rahatsızlık yaratıyor." ifadelerini kullandığı iddia edildi. Nene'nin ayrıca, "Leipzig'den transfer teklifi aldım. Böyle devam etmesi durumunda takımdan ayrılmayı planlıyorum." sözlerini sarf ettiği öne sürüldü. Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig'in, Dorgeles Nene'nin durumunu yakından takip ettiği ve Fenerbahçe'nin vereceği kararı beklediği iddia edildi. Oğuz Çetin'in ise Nene ile gerçekleştirdiği görüşmedeki detayları Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a aktardığı öne sürüldü.