Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Federasyonun herhangi bir yerinde temsilcimiz yok”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Son yıllarda Türk futbolunda yaşanan yönetim değişikliklerine değinen Adalı, siyah-beyazlı kulübün federasyon içinde yeterince temsil edilmediğini savundu. Adalı, “Son 5 senede 4 tane federasyon başkanı değişti. Kurullarda yokuz. Federasyonun herhangi bir yerinde temsilcimiz yok” ifadelerini kullandı.Yayıncı kuruluşta görev alan eski hakem yorumculara da eleştiriler yönelten Adalı, bu isimlerin geçmişte Beşiktaş ile sorun yaşadığını belirterek, “Yayıncı kuruluşta görev alan hakemlerin hepsi Beşiktaş ile geçmişte sorunlu olan yorumcu hakemler” dedi.Önceki dönem yöneticilerine de soru yönelten Beşiktaş Başkanı, “Şimdi buradan ben önceki başkanlarıma soruyorum; bu isimler programa başlarken neden hiç müdahale etmediler?” şeklinde konuştu.Gelecek süreçle ilgili de mesaj veren Adalı, olası bir federasyon seçimine dikkat çekerek, “Ben 1,5 yıldır söylüyorum. Federasyonda tekrar bir seçim olursa ne olacağını görürsünüz” diyerek sözlerini tamamladı.Duhuliye.com