Magazin Editor
Magazin Habercisi
Turk sinemasının usta isimlerinden olan Fatma Girik (79) sosyal medyada yayılan hayatını kaybettiğine yonelik iddiaları yalanlayarak "İnanmasınlar, gayet iyiyim, sağlıklıyım" dedi. Kanlı Nigar, Postacı, Nefret, Yaşam Kavgası gibi cok sayıda filmde rol alan ve Yeşilcam’ın usta isimlerinden Fatma Girik hakkında hayatını kaybetti iddiaları ortaya atıldı.
“GAYET İYİYİM SAĞLIKLIYIM”
Hakkındaki ‘oldu’ iddialarının gerceği yansıtmadığını belirten Girik, “İnanmasınlar, gayet iyiyim, sağlıklıyım” dedi.
“BOYLE HABERLERİ NASIL YAPIYORLAR?”
Hayatını kaybettiğine yonelik haberlerin kendisini uzduğunu belirten Girik, şu ifadeleri kullandı:
* Boyle haberleri nasıl yapıyorlar? Sağlıklıyım. Kedilerimle, kopeklerimle cok mutluyum.
* Annem, kardeşim yanımda. Pandemi surecinde kitap okuyorum. Film izliyorum. DHA
İLGİLİ HABERFatih Sultan Mehmet tablosu yuvasına dondu
“GAYET İYİYİM SAĞLIKLIYIM”
Hakkındaki ‘oldu’ iddialarının gerceği yansıtmadığını belirten Girik, “İnanmasınlar, gayet iyiyim, sağlıklıyım” dedi.
“BOYLE HABERLERİ NASIL YAPIYORLAR?”
Hayatını kaybettiğine yonelik haberlerin kendisini uzduğunu belirten Girik, şu ifadeleri kullandı:
* Boyle haberleri nasıl yapıyorlar? Sağlıklıyım. Kedilerimle, kopeklerimle cok mutluyum.
* Annem, kardeşim yanımda. Pandemi surecinde kitap okuyorum. Film izliyorum. DHA
İLGİLİ HABERFatih Sultan Mehmet tablosu yuvasına dondu