Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

FATİH TERİM’DEN HAKEMLERE; BEŞİKTAŞ’IN ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞMAYIN

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Fatih Terim’den Beşiktaş’ın yeni sezon performansı ve kadro yapısıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.Siyah-beyazlı takımda çok kaliteli oyuncular bulunduğunu söyleyen Terim; Oh Hyeon-gyu’nun mücadelesini överken Vlahovic’in dünya çapında tanınan bir futbolcu olduğunu vurguladı.Terim, Rıdvan Yılmaz’ın sezona hazır başladığını belirtirken orta sahadaki Salih-Orkun ikilisine de dikkat çekti.Deneyimli teknik adam, Beşiktaşlı futbolcularla ilgili şunları söyledi:“Beşiktaş’ta müthiş oyuncular var. Oh müthiş, mücadele ediyor. Vlahovic alındı, dünyanın tanıdığı bir oyuncu. Rıdvan’ı da çok hazır buldum. Orta sahada Salih-Orkun var.”HAKEMLERE AÇIK ÇAĞRIBeşiktaş’ın maçlarını yakından takip ettiğini dile getiren Fatih Terim, açıklamasının devamında hakemlere de seslendi:“Beşiktaş maçlarını dehşetle izliyorum. Hakemlere sesleniyorum; bu takımın önünü kesmeye çalışmayın. Beşiktaş taraftarı hakkınızdan gelir, uyarmadı demeyin.”Ligde çıktığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet alan Beşiktaş, 12 puanla zirve yarışını sürdürüyor. Siyah-beyazlı takım bu karşılaşmalarda 12 gol atarken kalesinde 4 gol gördü.Fatih Terim’in hem kadroya yönelik övgüleri hem de hakemlere yaptığı çağrı sosyal medyada geniş yankı buldu.Kaynak: Duhuliye.com