Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Fatih Terim, Beşiktaş'a gittim diye Milli Takım'a çağırmadı!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Bir dönem Beşiktaş forması giyen eski futbolcu Erkan Avseren, A Milli Takım’da Fatih Terim ile yaşadığı dikkat çekici bir olayı anlatarak gündeme geldi.Futbolu bıraktıktan sonra Siyah - Beyazlıların altyapısında teknik direktörlük yapan ve daha sonra scout ekibinde görev alan Avseren, milli takım kampında yaşadığı bir anıyı paylaştı. Milli takımın Kosova maçı öncesi eski milli futbolcunun iddiaları gündem oldu."FATİH TERİM BENİ ODASINA ÇAĞIRDI"Avseren, bir YouTube kanalında yaptığı açıklamada, Beşiktaş’a transferinin ardından Avrupa Şampiyonası öncesinde düzenlenen kokteylde Fatih Terim’in kendisini odasına çağırdığını aktardı. Terim’in danışmanı aracılığıyla gelen daveti şaşkınlıkla karşılayan Avseren, “Galatasaray’a imza attığım söylenmiş, ancak ben Beşiktaş’a transfer olduğumu belirttim” dedi."GALATASARAY'A GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ"Olayın devamında Fatih Terim’in kendisine sitem ettiğini ifade eden Avseren, şu sözleri dile getirdi: Hocamız, beni Vanspor’dan milli takıma kazandırdıklarını, ancak başka bir kulüple anlaşmamı doğru bulmadığını söyledi. Ben ise ‘Bahsettiğiniz kulüp Beşiktaş’ dedim. Terim, Galatasaray’ın başına geçeceğini belirterek beni kadroya almadı. İngiltere’ye götürülmedim. Eğer Galatasaray’a gitseydim, oynama şansı bulacaktım.Halk TvHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..