Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fahriye Evcen’in yeni projesi ortaya cıktı!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
fahriye-evcen-in-yeni-projesi-ortaya-cikti-5f032aeeee59f.jpg
Fahriye Evcen’den yeni reklam filmi! L’Oréal Paris Guzellik Elcisi Fahriye Evcen, yumuşak, parlak ve kusursuzca şekil alan sacların sırrı Elseve Sac Guzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’in yeni reklam filminde kamera karşısına gecti. Guzel oyuncu, reklam filminde tum kadınlara “Onu hicbir şeye değişmem, cunku saclarım onunla her gun guzel” mesajını verdi.
Elseve Sac Guzelleştirici Krem icin kamera karşısına gecen Fahriye Evcen, mutluluğunu da kelimelere doktu. Oyuncu yeni bir projesi olduğunu instagram hesabından takipcileri ile paylaşmıştı.
İşte o projenin reklam filmi olduğu ortaya cıktı. Fahriye Evcen, yaptığı acıklamada da marka ile birlikte yuruduğu icin gururlu olduğunu anlattı.
Fahriye Evcen, şoyle konuştu: “L’Oréal Paris ile uzun yıllara dayanan bir iş birliğimiz var. Turk kadınının guzellik yolculuğunda yanında olan, guclu bir marka ile birlikte yuruduğum icin gurur duyuyorum. Yeni reklam filminde de heyecanımızı tam anlamıyla yansıttığımızı duşunuyorum. Elseve ailesinin bir parcası olduğum icin cok mutluyum. Herkesin hayatında değişilmezleri, vazgecilmezleri var. Benim de sac bakımında vazgecilmezim uzun yıllardır kullandığım Elseve Sac Guzelleştirici Krem. Onu hicbir şeye değişmem. Cunku saclarım onunla her gun guzel.”