Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş’ın Juventus’tan kadrosuna kattığı Fabio Miretti, transferinin ardından ilk açıklamasını yaptı. Siyah-beyazlı taraftarlara mesaj gönderen genç futbolcu, Beşiktaş’ta yeni bir sayfa açtığı için mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.Miretti, kendisine bu fırsatı veren Beşiktaş’a, transfer sürecinde çalışan menajerlerine, ailesine ve kız arkadaşına teşekkür etti.İtalyan futbolcu, taraftarların kendisine gösterdiği sıcak karşılamadan da duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:“Hayatımın ve kariyerimin bu yeni bölümü için burada olmaktan çok mutluyum ve heyecanlıyım. Bu inanılmaz fırsat için kulübe, benim için yaptıkları tüm sıkı çalışmalar için menajerlerime, her zaman yanımda olan ve aldığım her kararda beni destekleyen aileme ve kız arkadaşıma teşekkür etmek istiyorum.”Miretti, Beşiktaş taraftarına da özel bir mesaj göndererek, “Ayrıca taraftarlara da bu kadar sıcak bir karşılama için teşekkür ederim. Başlamak için sabırsızlanıyorum, stadyumda görüşeceğiz.” dedi.Genç yıldız sözlerini Beşiktaş’ın sloganıyla tamamladı:“Yer Siyah Gök Beyaz. Şampiyonsun Beşiktaş. Forza Beşiktaş!
”Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026