Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ezhel'den rapcileri hedef alarak şarkı cıkaran Norm Ender'e sert cıktı: Bize soverek

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Unlu rapci Ezhel, gectiğimiz gunlerde Bavul Dergi'den Burak Abatay'a roportaj verdi. Samimi acıklamalarda bulunan Ezhel, Norm Ender hakkında da sessizliğini bozdu.
Ezhel, gectiğimiz yıl Mekanın Sahibi şarkısı ile tartışmaların fitilini ateşleyen Norm Ender'in şarkısında kendilerini populer kulture kole olmakla sucladığını ancak soylediği ne varsa kendisinin yaptığını soyleyerek "Biz bir şey yapmadık. Herhalde bize gıcık oldu" dedi.
[h=3]"BİZE SOVEREK PARA KAZANDI, MUKEMMEL SİSTEM"[/h]Ezhel, Norm Ender hakkındaki sozlerine şoyle devam etti: "Şarkıda dediklerinin daha arkasında dursun isterdim. Anlamadım arkadaşı. Değişik bir şey oldu. Adam bize soverek para kazandı valla mukemmel bir sistem. İnsanlar sonra bizden tiksindiler nefret ettiler anlamadım ne yaptık nasıl oldu. Bizi sevmeyen insanları bir odak noktasına topladı ve hıncını aldı. İnsanlar sevindiler kavgayı da sevdikleri icin. Ondan sonra programlara talk şovlara cıktı. Orada da bize sovdu, saydı, hakaret etti. Bizim kulturde var işte.
[h=3]"AYNI ŞEYLERİ BEN YAPSAM, FANLARIM BENİ YOK EDERDİ"[/h]Aynı şeyleri ben yazsam, kafiyesiz rap falan, mesela yapamazdım. Ya da ben oyle yazsam benim fanlarım beni yok ederdi o yuzden de uzuluyorum. Diss evet belli bir şeye gore kazanılır ama cok vasat bu. Daha guzel bir şey olsun isterdim. İnsanların donup bize soylediği şeyler cok komik oldu sonra. Bize laf sokuyorlar ama komik şeyler soyluyorlar insanın gulesi geliyor. Daha sağlam daha akılcı şeyler beklerdim."
ezhel-den-rapcileri-hedef-alarak-sarki-cikaran-norm-ender-e-sert-cikti-bize-soverek-para-kazandi-5ed7d5e4347b8.jpg