Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ezgi Mola’dan sert çıkış: Hadsizlere haddini bildirmeli!

Magazin

Administratör
Genç bir erkekle eğlendiği görüntülerin gündem olmasının ardından açıklama yapan Ezgi Mola, haberlere sert sözlerle tepki gösterdi. Ünlü oyuncu, eski görüntülerin farklı şekilde servis edilmesine isyan etti.

Yaz aylarını Çeşme’de geçiren Ezgi Mola, Alaçatı’da objektiflere yansıdı. Bir gençle eğlendiği anların sosyal medyada gündem olması hakkında konuşan Mola, söz konusu videonun yıllar önce eğlence amacıyla çekildiğini ve görüntülerin çarpıtılarak paylaşıldığını belirtti.

Hürriyet’in haberine göre, tıklanma uğruna eski görüntülerin yeniden gündeme getirildiğini söyleyen Mola, bu kez sessiz kalmak istemediğini ifade etti. Ünlü oyuncu, “Aslında muhatap olup açıklama yapmazdım ama hadsiz insanlara haddini bildirmek gerek” diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir gençle eğlencede çekilmiş görüntüleriyle gündem olan Ezgi Mola:

“Sosyal medya insanları delirtti. Yıllar önce tatlış bir çocuğu mutlu edeyim diye eğlenceli bir şey yapmışım. Aslında muhatap olup açıklama yapmazdım ama hadsiz insanlara haddini bildirmek gerek. Boş… pic.twitter.com/Gat6XwI6vQ

— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) August 27, 2026

Sosyal medyada yapılan paylaşımlara da sitem eden Mola, kendisiyle ilgili asılsız yorumların son bulmasını istediğini söyledi. Oyuncu, açıklamasının sonunda “Çok şükür ben kendimle mutlu bir insanım” ifadelerini kullandı.