Magazin Editor
Magazin Habercisi
Corona virusun ulkemize gelmesinden dolayı yaşanabilecek ekonomik krizi dikkat cekmek icin bir iyilik hareketi başlatan oyuncu Ezgi Mola, iki kiracısından bir aylık kirayı almamaya karar verdi. Cin’in Vuhan kentinde ortaya cıkan ve tum dunyayı etkisi altına alan 11 binden fazla kişinin olumune neden olan corona virus Turkiye’ye geldi. Virusu karşı tedbir alanlar ise evden cıkmamaya başladı. Bu durumda milyonlarca kişinin etkileneceğini duşunen Ezgi Mola ise iyilik hareketi başlattı.
“İYİLİK HAREKETİ BAŞLATTI”
Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir video paylaşan başarılı oyuncu, “Gectiğimiz gunlerde keşke elimizden bir şey gelse de iyilik hareketi başlatsak demiştim… Kendimce şoyle bir şey duşundum, iki tane kiracım var, ikisine de ‘Nisan ayında kira istemiyorum’ diyerek mesaj yolladım. Belki imkanı olan insanlar kiracılarını bu şekilde rahatlatabilir. Yardımcı olmamız gerekiyor dediğim insanlar kucuk esnaflar zaten buyuk iş adamları değil. Sizden de boyle adımlar bekliyorum” dedi.
İLGİLİ HABERİzmir'in en yoğun bolgelerinde corona virus sakinliği
Son guncelleme: 10:06 - 21.03.2020
“İYİLİK HAREKETİ BAŞLATTI”
Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir video paylaşan başarılı oyuncu, “Gectiğimiz gunlerde keşke elimizden bir şey gelse de iyilik hareketi başlatsak demiştim… Kendimce şoyle bir şey duşundum, iki tane kiracım var, ikisine de ‘Nisan ayında kira istemiyorum’ diyerek mesaj yolladım. Belki imkanı olan insanlar kiracılarını bu şekilde rahatlatabilir. Yardımcı olmamız gerekiyor dediğim insanlar kucuk esnaflar zaten buyuk iş adamları değil. Sizden de boyle adımlar bekliyorum” dedi.
İLGİLİ HABERİzmir'in en yoğun bolgelerinde corona virus sakinliği
Son guncelleme: 10:06 - 21.03.2020