Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ezgi Eyuboğlu ‘En buyuk ‘İyi ki’n nedir?’ sorusunu yanıtladı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Buyuk bir kitle tarafından Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğulları Oğulcan Engin ile yaşadığı dolu dizgin aşkla tanınan oyuncu Ezgi Eyuboğlu, sosyal medya hesabından takipcilerinin sorularını yanıtladı. Sosyal medya hesabından sevgilisi Oğulcan Engin’le birlikte gorulduğu paylaşımlara imza atan Ezgi Eyuboğlu kendisinden soz ettirmeye devam ediyor. Karantina suresini beraber geciren Oğulcan Engin ve Ezgi Eyuboğlu normalleşme adımlarının atılmasıyla beraber ilişkilerinde bir adım daha ilerleyerek Ege kıyılarında tatil yaptı.
Haziran ayında Seda Sayan'ın Bodrum konserini dinlemeye giden cift sonrasında Ceşme'de tekne tatiline cıktı. İkiliye Survivor'un bel kemiği olarak bilinen Acun Ilıcalı'nın yakın dostu Esat Yontuc ve eşi Hande Gulşen de eşlik etti. Yaz tatilinin tadını cıkartan Ezgi ve Oğulcan cifti İstanbul'a geri dondu. İstanbul'da donunce sosyal medya paylaşımlarını arttıran guzel oyuncu takipcilerinin sorularını cevapladı.
“YAKIN CEVREMİZE SORMAK DAHA DOĞRU OLUR”
Eyuboğlu, takipcilerinden merak ettikleri sorularını istedi. Bir hayranın ‘Hayatının bir yılı cıkartacak olsaydın hangi yıl olurdu?' sorusuna Eyuboğlu, “Guzel bir soru aslında. Domino taşı gibi aslında birini cıkartırsam diğerlerinin duzeni bozulacak. Bu yuzden hicbirine dokunmazdım. Tecrube diyelim” yanıtını verdi.
Fiziksel ozelliklerine dair yoneltilen sorulara butun samimiyetiyle cevap veren Ezgi Eyuboğlu boyunun 1.68 metre ve kilosunun 53 olduğunu soyledi.
İkizler burcu olduğunu belirten Ezgi Eyuboğlu bu konuda kucuk bir sitemde bulunmayı da ihmal etmedi. Eyuboğlu, “Bunu soyleyince hep kısa sureli bir sessizlik olur. Ne isterler bu İkizler burcundan gercekten anlamıyorum. Belki bunu yakın cevremize sormak daha doğru olur diye duşunuyorum” dedi.
‘BİRCOK İYİ Kİ VAR'
Son olarak ‘Bir Aile Hikayesi' dizisinde rol alan Ezgi Eyuboğlu setlere uzun sure ara vermişti. Hayranlarını cok ozlediğini belirten Eyuboğlu, “Ben de bilmiyorum bizim meslek belirsizlikleriyle meşhurdur. Umarım en kısa zamanda ekranda olurum” ifadelerini kullandı.
Takipcilerinden gelen “En buyuk ‘İyi ki’n nedir?” sorusuna guzel sanatcı,“Bircok iyikim var tabii ki. Ama en buyuğu: annem ve babam. Ailem…” dedi.