Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ezgi Avcı’dan tatilde bikini antrenmanı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şimdilerde yeni bir proje icin Madrid'de olan ve buradan yaptığı paylaşımlarla takipcilerinin karşısına cıkan Ezgi Avcı, Instagram hesabından kısa suren ama etkili bir antrenman onerisinde bulundu. Uc yıldır birlikte olduğu Karadağlı basketbolcu Nemanja Djurisic ile Haziran ayında evlenen ve sonrasında da tatile cıkan Ezgi Avcı bu sure zarfında sosyal medya hesabını etkin olarak kullanmış ve takipcileriyle etkili bir iletişime girmişti.
Tatilde bulunduğu sure zarfında yaptığı bikinili ve mayolu paylaşımlarla cekici fiziğini de gozler onune seren 2013 Miss Turkey guzeli Ezgi Avcı kısa bir sure once Madrid’e uctu.
Gittiği şehirdeki salgın durumlarıyla ilgili bilgi veren ve yaşadığı surecten sevenlerini haberdar eden Avcı, bu defa da Bodrum’da yaptığı tatil sırasında cektiği antrenman videolarını takipcileriyle paylaştı.

Avcı bu videoyu sevenlerine:
“Bodrum'dayken cektiğim, 10 dakikalık tatilde bikini antrenmanını paylaşıyorum sizinle. Evde de yapılabilecek hareketler bunlar bu arada. Aerobik band cok kolay taşındığı icin bayılıyorum gittiğim yere goturuyorum. 3 set 12'şer tekrar yaptım” notuyla duyurdu.
ezgi-avci-dan-tatilde-bikini-antrenmani-5f573bf404577.jpg

İLGİLİ HABEREzgi Avcı pandemiye rağmen Madrid'e uctu

Son guncelleme: 08:35 - 08.09.2020