Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

‘Evlilik vaadiyle beni kandırdı’ diyen kadın Brad Pitt’e dava actı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Brad Pitt'in evlilik vaadiyle kendisini dolandırdığını iddia eden ABD'li Kelli Christina, oyuncuya 100 bin dolarlık dava actı. Alman model Nicole Poturaslki ile yeni birlikteliğe yelken acan Brad Pitt’e ABD’de bir kadın kendisiyle evlilikten soz edip kur yaparak onu dolandırdığı gerekcesiyle davacı oldu.
ABD Teksas Plano’da bulunan bir sağlık şirketinin CEO’su olan Kelli Christina, Brad Pitt aleyhine 100 bin dolarlık bir tazminat davası actı.
evlilik-vaadiyle-beni-kandirdi-diyen-kadin-brad-pitt-e-dava-acti-5f81cb75191ce.jpg
Kelli Christina

Kelli Christina’nın dava dokumanlarında da yer alan iddialarına gore Pitt kendileriyle bir anlaşma yaptı, hatta parasını aldığı halde hicbir sozunu yerine getirmedi.
Christina’nın ileri surduğune gore Pitt ile kendi kurduğu ve Katrina Kasırgası’nda evsiz kalanlar yararına etkinlik gosteren Make It Right Foundation vakfı yararına ortak bir calışma icin anlaşma yapıldı.
“40 BİN DOLAR ALDI”
Bu anlaşmaya gore Christina, vakıf yararına kendisinin duzenlediği beş etkinliğe katılması konusunda Pitt ile anlaştı. Hatta yine iddia ettiğine gore Brad Pitt’e bunun icin de 40 bin dolar odedi. Fakat ileri surulenlere gore Pitt, bu etkinliklerin hicbirine katılmadı.
AVUKATLARI YALANLADI
Kelli Christina’nın iddiasına gore bu etkinlikler icin başlayan iletişimleri bir sure sonra da romantik bir hale donuştu. Pitt’in avukatları ise butun bu iddiaları yalanlayıp aktorun bu turden bir anlaşma yapmadığını, kimseden boyle bir para almadığını savundu.
evlilik-vaadiyle-beni-kandirdi-diyen-kadin-brad-pitt-e-dava-acti-5f81cb7556341.jpg

İlginizi CekebilirBrad Pitt'in Scientology gunlerinin perde arkası ifşa edildi

Son guncelleme: 13:10 - 10.10.2020