Magazin Editor
Magazin Habercisi
reklam
[h=2]Ev Yapımı Muhallebi Ve Sosu İle Pratik Kedidili Pastası Tarifi İcin Malzemeler[/h]
[h=2]Ev Yapımı Muhallebi Ve Sosu İle Pratik Kedidili Pastası Tarifi İcin Malzemeler[/h]
- 2 paket (24 adet)kedidili biskivi
- Kedidilini ıslatmak icin sut
- 1 litre sut
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı dolusu un
- 2 yemek kaşığı dolusu buğday nişastası
- 1 paket vanilin
- 1 su bardağı sut
- 1 su bardağı su
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 bucuk yemek kaşığı un
- 4 yemek kaşığı şeker
- 1 paket vanilin
- Oncelikle kedidillerimizi sutle arkalı onlu ıslatıp borcama şekerli tarafı uste bakacak şekilde dizelim.
- Muhallebimizi hazırlamak icin vanilya haric tum malzemeleri tencereye ilave edelim ve muhallebimiz gobek atana kadar pişirelim.
- Ocağın altını kapatalım ve vanilin ekleyip karıştıralım.
- Muhallebiyi borcama dokelim.
- Cikolata sosu icin yine vanilin haric tum malzemeleri koyulaşıp kıvam alana kadar pişirelim en son vanilin ekleyelim.
- Sıcak sosu ılıyan muhallebinin uzerine dokelim.
- Dolapta en az 4 saat bekletelim ve istediğiniz gibi susleyerek servis edebilirsiniz. Afiyetler olsun.