Şarkıcı Yusuf Güney, Ayahuska Çayı’na ilişkin sözleri nedeniyle yaşadığı hukuki sürecin ardından adliyeden paylaşım yaptı. Duruşma salonu önünden fotoğraf paylaşan Güney, takipçilerinden dua istedi.
Yusuf Güney, dijital platformda yayınlanan bir programdaki Ayahuska Çayı’na ilişkin ifadeleri nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmış, ardından tutuklanmıştı. Bir süre cezaevinde kalan şarkıcı, daha sonra ev hapsi şeklindeki adli kontrol tedbiriyle tahliye edilmişti.
Hakkındaki hukuki süreç devam eden Güney’den yeni bir paylaşım geldi. Adliye koridorunda, duruşma salonunun önünde çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan şarkıcı, sevenlerine seslendi.
Güney paylaşımında, “Allah’ın selamı üzerinize olsun. Beni kalben ve gönülden seven dostlarım, dualarınızı eksik etmeyin lütfen” ifadelerini kullandı.
Yusuf Güney, dijital platformda yayınlanan bir programdaki Ayahuska Çayı’na ilişkin ifadeleri nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmış, ardından tutuklanmıştı. Bir süre cezaevinde kalan şarkıcı, daha sonra ev hapsi şeklindeki adli kontrol tedbiriyle tahliye edilmişti.
Katıldığı bir dijital platformdaki yayında ‘Ayahuska Çayı’na özendirici ifadeler kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Yusuf Güney, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. pic.twitter.com/eECJGLo1g4
— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) April 9, 2026
Hakkındaki hukuki süreç devam eden Güney’den yeni bir paylaşım geldi. Adliye koridorunda, duruşma salonunun önünde çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan şarkıcı, sevenlerine seslendi.
Dijital platformdaki bir yayında ‘Ayahuska Çayı’na özendirici ifadeler kullandığı gerekçesiyle bir süre ev hapsinde kalan Yusuf Güney, adliye koridorundan yaptığı paylaşım ile dua istedi.
“Allah’ın selamı üzerinize olsun. Beni kalben ve gönülden seven dostlarım dualarınızı eksik… pic.twitter.com/AXafQeSOAm
— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) September 22, 2026
Güney paylaşımında, “Allah’ın selamı üzerinize olsun. Beni kalben ve gönülden seven dostlarım, dualarınızı eksik etmeyin lütfen” ifadelerini kullandı.