Magazin Editor
Magazin Habercisi
Tivibuspor'da katıldığı program Beşiktaş'ın kadrosuyla ilgili görüşlerini paylaşan Erman Özgür, çarpıcı açıklamalarda bulundu.Beşiktaş'ın Orkun Kökçü ayarında isimleri transfer etmesi gerektiğini savunan Erman Özgür mevcut isimler ile ilgili ise şunları söyledi:ASLLANI ET Mİ, BALIK MI, ANLAYAMADIKErman Özgür: ‘’90 dakikayı kontrol etmesini beklemiyorum ben Beşiktaş takımının. O yüzden de ilk yarıdaki iyi oyunun karşılığı iki gol, tamamdır. İkinci yarıda çok iyi oynamasa da bir bireysel hatadan yapılan penaltıdan gol yedi Murillo hatasından hatasından ama, onun dışında çok fazla da pozisyon vermedi Kasımpaşa’ya. O yüzden de ben Beşiktaş için iyi bir akşam olduğunu düşünüyorum.Biraz Beşiktaş’ta Orkun Kökçü’ye eşlik edecek oyuncu bulunsa çok iyi olur Beşiktaş takımı. Eşlik edecek, yani bir parça kalite anlamında ya... Mesela Asllani bir türlü "Et mi balık mı?" ne olduğu belli olmayan bir oyuncu profili çiziyor. Yani olsa da olur, olmasa da olur. Ndidi aynı... Murillo'da o hafif kalite kırıntıları var. Agbadou’da var. Yani örnek veriyorum Cerny'de ısrar ediyor ama yok. İşte bu tarafta Olaitan’da ısrar ediyor ama yok. Olaitan orta sahaya geçtiği zaman daha o enerjik görüntüsü işe yarıyormuş gibi gözüküyor. Oyuna giriyor Rashica da yok.'' SENİN HİÇ KİŞİSEL BİR HEDEFİN YOK MU CENGİZ ÜNDER?Erman Özgür: ‘’Oyuna giriyor Cengiz Ünder; öyle iki tane gol kaçırdı ki... Ya kurban olayım bir forvet oyuncusuna daha nasıl pozisyon hazırlanır ya? İki tane kalecinin ağzının içerisinden topu kocaman kalenin içerisine atamadı da kaleciye çarptırdı. Onlar kaleci başarısı değil. O pozisyonları yakalıyorsan o kadar yakın mesafeden kaleciyi çaresiz bırakacaksın.Yani Cengiz Ünder’in 11 oynadığı Kocaelispor maçı en son galiba oynadığı maç... O maç üzerinden de bugün oyuna girdiği maçlar üzerinden de kendini neye hazırlayacaksın Cengiz Ünder ya? Neye hazırlayacaksan hazırla artık kardeşim! 11’e mi, sonradan girdiğin hamle oyununa mı... Bir şeye hazırla kendini de bir fark yarat. İstemiyor musun seni bonservisinle Beşiktaş alsın ya da Fenerbahçe’ye daha güçlü dön? Kendine bir kişisel hedef bul ya. Abraham hiç bir şey yapmadığı sezonun ilk yarısından sonra bir Aston Villa hikayesi çıktı, transfer söylentisi çıktı; herif vitesi bir arttırdı, çekti gitti.Sen de kendine bir kişisel hedef bul ya. Beşiktaş takımı dördüncü de bitirebilir, üçüncü de bitirebilir. Mesele o değil. Kişisel bir hedefin yok mu? Aldığın dakikada daha fazla iş yapmak istemiyor musun? Bir Beşiktaşlı yöneticiyi ‘Ya acaba Cengiz’i alsak mı?’ diye düşündürtemezsin bu halinle. Yani bu pozisyonları kaçırırken kimse ‘Ya Cengiz’i alalım Fenerbahçe’den’ demez.''Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..