Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eser Yenenler koronavirusu yendi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
eser-yenenler-koronavirusu-yendi.jpg

Son yapılan koronavirus testinin negatif cıktığını duyuran başarılı oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, "Bu zor donemde gundemi meşgul etmek istemedim ancak cok fazla soran oluyor. Son yapılan covid testim negatif cıktı. Atlattık cok şukur. Herkese sağlıklı gunler dilerim. Lutfen sizler de dikkat edin" mesajını paylaştı.
[h=3]"EVE DONDUK BİRLİKTEYİZ"[/h]Eşinin koronavirus testinin pozitif cıkmasından sonra oğlu Kuzey ile birlikte babasının evine giden Berfu Yenenler de sosyal medya hesabından "Bu zor donemde gundemi meşgul etmemek icin bizimle ilgili bir paylaşım yapmamayı tercih ettik ama sorularınızı da yanıtsız bırakmak istemiyoruz. Cok şukur ailecek hastalık donemini geride bıraktık ve hepimiz iyiyiz. Eser'in son testi negatif cıktı. 14 gunluk karantina sureci bitti. Benim testim de negatif Kuzey de cok iyi cok şukur. Eser'in testinin negatif cıkmasıyla eve donduk ve birlikteyiz. Yine de hala dışarı cıkmamaya ozen gosteriyoruz ve bir sure daha karantinada kalmaya devam edeceğiz. İyi dilekleriniz icin cok teşekkur ederiz" acıklamasını yaptı.
eser-yenenler-koronavirusu-yendi-5fa2fbf768303.jpg

eser-yenenler-koronavirusu-yendi-5fa2fbf7750f6.jpg

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur