Magazin Editor
Magazin Habercisi
Gecen gunlerde diyete başlayan Eser Yenenler, takipcileriyle en zayıf halinin fotoğrafını paylaştı. Yenenler fotoğrafı hakkında,"Tipim cok iyi değil ama ben de bir donem zayıftım. Ergenlik donemime denk geliyor" dedi. Kilo vermeye karar verdiğini ve diyete başladığını Youtube kanalından acıklayan Eser Yenenler, hedeflediği kiloya doğru yavaş yavaş ilerliyor. 90 gun surecek olan duzenli diyet ve spor programına sadık kaldığını cektiği videoda belirten Yenenler, 110 kilo olduğunu soyledi.
[h=2]“3.5 KİLO VERİNCE BİRAZ ŞIMARDIM”[/h]Diyete başladığı ilk uc haftayı değerlendiren Yenenler, şoyle konuştu:
* Gecen hafta 3.5 kilo berince biraz şımardım. Bu hafta da iyi bir rakam geleceğini duşunuyorum. Kendimi tutamadığım donemler oluyor. Yaşadığım acı şeyler diyete devam etmem gerektiğini gosteriyor.
* Gecen gun de oyle bir olay yaşadık. Berfu oğlumuz Kuzey’i kucağına aldı ve yerde duran topa vurmaya başladı. Kuzey de inanılmaz eğlendi bu durumdan. Ben de kendi kendime, ‘oğlumuz futbolu, ilk top suruşunu babasından gormeli’ dedim.
[h=2]“MOTİVE OLDUM”[/h]Yaşadığı olayın ardından oğlunu kucağına alıp topa vurmak isteyen ancak yetişemeyen Yenenler, “Aynı anda cocuğu tutamadım. Topa koşarken yarıda kaldım, Kuzey de bu durumdan pek memnun kalmadı. O olaydan sonra tekrar diyet yapmaya motive oldum” şeklinde konuştu.
Ergenlik donemindeki zayıf halinin fotoğrafını da paylaşan Yenenler, “Bu zamana kadar hicbir yerde gormediğiniz, şok olacağınız en zayıf halimi sizinle şu an paylaşıyorum. Tipim cok iyi değil ama ben de bir donem zayıftım. Ergenlik donemime denk geliyor” diyerek izleyenleri gulumsetti.
İLGİLİ HABEREser Yenenler diyete başladı, ilk hafta 3 kilo verdi
* Gecen hafta 3.5 kilo berince biraz şımardım. Bu hafta da iyi bir rakam geleceğini duşunuyorum. Kendimi tutamadığım donemler oluyor. Yaşadığım acı şeyler diyete devam etmem gerektiğini gosteriyor.
* Gecen gun de oyle bir olay yaşadık. Berfu oğlumuz Kuzey’i kucağına aldı ve yerde duran topa vurmaya başladı. Kuzey de inanılmaz eğlendi bu durumdan. Ben de kendi kendime, ‘oğlumuz futbolu, ilk top suruşunu babasından gormeli’ dedim.
Ergenlik donemindeki zayıf halinin fotoğrafını da paylaşan Yenenler, “Bu zamana kadar hicbir yerde gormediğiniz, şok olacağınız en zayıf halimi sizinle şu an paylaşıyorum. Tipim cok iyi değil ama ben de bir donem zayıftım. Ergenlik donemime denk geliyor” diyerek izleyenleri gulumsetti.
İLGİLİ HABEREser Yenenler diyete başladı, ilk hafta 3 kilo verdi