Magazin Editor
Magazin Habercisi
Survivor'da yarışırken kopeği Mes'i kaybeden ve yarışmadan dondukten sonra acı haberi oğrenen Ersin Korkut, buyuk bir uzuntu yaşamıştı. Unlu oyuncu, yeni bir kopek sahiplendi. Survivor 2020’den sakatlığı nedeniyle elenmek zorunda kalan Ersin Korkut, cok sevdiği kopeği Mes’in olumuyle gundem olmuştu.
Ucankuş’un haberine gore, Korkut kaybettiği kopeği Mes’in acısını dindirmek icin başka bir kopek sahiplendi. Yarışmacı arkadaşları Mert Ocal ve Parviz Abdullayev ile Etiler’de bir mekandan cıkarken goruntulenen Korkut, şoyle dedi:
‘YENİ KOPEĞİME ALIŞTIM’
“Yapacak bir şey yok. Mess'in yerine onunla vakit geciriyorum. Evet yeni kopeğime alıştım. O da bana alıştı. Buraya geleceğim diye bırakmıştım, şimdi gidip onu alacağım, eve gideceğiz.”
İLGİLİ HABERErsin Korkut kopeğinin olum haberini nasıl aldığını anlattı
Son guncelleme: 13:45 - 02.07.2020
Ucankuş’un haberine gore, Korkut kaybettiği kopeği Mes’in acısını dindirmek icin başka bir kopek sahiplendi. Yarışmacı arkadaşları Mert Ocal ve Parviz Abdullayev ile Etiler’de bir mekandan cıkarken goruntulenen Korkut, şoyle dedi:
‘YENİ KOPEĞİME ALIŞTIM’
“Yapacak bir şey yok. Mess'in yerine onunla vakit geciriyorum. Evet yeni kopeğime alıştım. O da bana alıştı. Buraya geleceğim diye bırakmıştım, şimdi gidip onu alacağım, eve gideceğiz.”
İLGİLİ HABERErsin Korkut kopeğinin olum haberini nasıl aldığını anlattı
Son guncelleme: 13:45 - 02.07.2020