Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ersin Korkut: Elenen arkadaşlarım benimle konuşmadı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
ersin-korkut-elenen-arkadaslarim-benimle-konusmadi-5eff16c7ca415.jpg
Sakatlığı nedeniyle Survivor'a veda ettikten sonra Dominik'te kalan ve gectiğimiz gun Turkiye'ye donen Ersin Korkut, Survivor'da yaşadıklarını anlattı. Yarışmayla ilgili bircok konuda yorum yapan Korkut, kopeği Mes'in olum haberini kimden nasıl aldığını detaylarıyla da paylaştı. Survivor'a gitmeden once biraz egzersiz yaptığını anlatan Ersin Korkut, ilk iki hafta cok zorlandığını ancak sonrasında yarışmaya adapte olduğunu soyledi. Survivor'dan gitmek zorunda kalmasa ceyrek finali kesin goreceğini, hatta final dortlusunun arasında bile yer alabileceğini soyleyen Ersin, "Benim olduğum donemde oynanan bireysel oyunlarda ben bayağı iyiydim. Bircok yarışmacıyı da yenmiştim. O yuzden şansım yuksek olurdu." dedi. Elendikten sonra yaşadıklarını anlatan Ersin, ağladığı videoya da acıklık getirdi. İlk elendiği an kopeğinin olduğunu bilmediğini soyleyen Ersin, elenen arkadaşlarının yanına gittiğini ancak kimsenin kendisiyle fazla samimi olmadığını soyledi. Bu duruma icerlediğini anlatan Ersin, ağlarken cekilen videonun da sebebinin bu olduğunu, o an bir duygu patlaması yaşadığını acıkladı. Korkut daha sonra arkadaşlarının kendisiyle neden konuşmadığını da "Acun Medya ekibi elenen yarışmacıları uyarmış, 'Ersin'in kopeği oldu ve onunla konuşurken ağzınızdan kacırabilirsiniz' demişler nedeni buymuş." şeklinde acıkladı. Eleme konseyinin yayınladığı gun Acun Ilıcalı'nın evine gittiğini soyleyen Ersin, "Evde Mes'in aynısını gordum. Acun ağabeyin bana surpriz yaptığını duşundum. Hemen 'Mes, oğlum' diye seslendim. Ancak sakallarım olduğu icin beni tanıyamadı diye duşundum. Sonra Acun ağabey bana 'O senin kopeğin değil Ersin, bir Yılmaz Erdoğan'ı arar mısın?' dedi. Ben de bahceye cıkıp Yılmaz ağabeyimi aradım" dedi. Uzucu haberi o an aldığını soyleyen Ersin, "Mes zaten 13 yaşındaydı, bıraktığım arkadaşım Mesut bir sabah kalktığında olu bulmuş, veterinere goturmuşler ama vefat etmiş. Haberi aldıktan sonraki gunler cok kotu oldum. Başta Acun ağabey olmak uzere herkes bana cok destek oldu." ifadelerini kullandı.
ersin-korkut-elenen-arkadaslarim-benimle-konusmadi-5eff16c7f2c53.jpg