Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinin ardından yarın Erzurumspor'u ağırlayacak. Marsilya ile oynanacak Avrupa Ligi karşılaşmasının da yaklaşmasıyla birlikte Vincenzo Italiano'nun kadroda bazı değişiklikler yapma ihtimali bulunuyor.Forma bekleyen isimlerin başında ise Ernest Poku geliyor.BEŞİKTAŞ'TA SADECE 6 DAKİKA FORMA GİYME ŞANSI BULDUBüyük beklentilerle kadroya katılan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, Beşiktaş kariyerinin henüz başında.Poku, Süper Lig'de şu ana kadar yalnızca Çorum FK karşılaşmasında forma giydi. Beşiktaş'ın 6-2 kazandığı mücadelede maçın son bölümünde oyuna dahil olan genç futbolcu, yaklaşık 6 dakika sahada kaldı.Fenerbahçe derbisinde ise maç kadrosunda bulunmasına rağmen süre alamadı.ITALIANO ÖZELLİKLE İSTEMİŞTİİtalyan teknik adam, Poku'nun transferinin ardından genç futbolcuyu anlatırken onun özellikle bire bir yeteneğine ve süratine dikkat çekmişti.Italiano, Poku için, “Ofansif bir kanat oyuncusu. Bire birde iyi olabilen bir oyuncu. Hızlı oyuncu. İstediğimiz bir kanat oyuncusuydu. Forma rekabetine girecek” ifadelerini kullanmıştı.Ernest Poku, kadroya yalnızca alternatif oluşturması için eklenen bir isim değil; Italiano'nun özelliklerini beğendiği ve transferini istediği oyunculardan biriydi.ERZURUMSPOR MAÇI FIRSAT OLABİLİRErzurumspor karşılaşması Poku için beklediği fırsatı getirebilir.Beşiktaş'ın önünde yoğun bir maç takvimi bulunuyor. Siyah-beyazlılar Erzurumspor'un ardından 17 Eylül'de Avrupa Ligi'nde Marsilya ile karşılaşacak.Italiano'nun bu süreç öncesinde kadronun tamamını hazır tutmak istediği ve fazla süre bulamayan oyuncularına da şans vermeyi düşünüyor.“BU FORMAYLA OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”Aslında Poku, İstanbul'a ayak bastığı ilk gün ne kadar istekli olduğunu açıkça dile getirmişti.Beşiktaş'a transferinin ardından yaptığı ilk açıklamada, “Başlamaya hazırım. Taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Forma yakıştı, güzel görünüyor. Bana da tam uydu. Bu formayla oynamak için sabırsızlanıyorum” demişti.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026