Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Ernest Muçi, Orkun Kökçü ile beraber oynar...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Vole'de yayınlanan ‘Siyah-Beyaz’ adlı programda Beşiktaş'ı değerlendiren Semih Sezerli, siyah-beyazlı kulübün kiralıktan dönen bazı isimleri değerlendirmesi gerektiğini belirtti.İşte Semih Sezerli'nin görüşleri:ERNEST MUCİ, ORKUN KÖKÇÜ İLE BERABER OYNARSemih Sezerli: "Dörtlü ve türevlerini oynatan bir teknik adam gelecekse bu kiralıktan dönen futbolculardan muhakkak faydalanmak zorunda. Çünkü kulübün ekonomisi belli, yapabileceğiniz transfer sayısı belli. O yüzden Muçi sana bu aksiyonu göstermiş mi? ‘Ben buradayım ya, beni görün! Hani beni yok sayamazsınız.’ demiş mi oynadığı oyunla? Çok vurucu bir veri koymuş ortaya, bunu kullanacaksınız.Şimdi şöyle olur; Muçi Beşiktaş’ta kullanılır ama nasıl? Nasıl kullanılır, nasıl kullanılmaz? 4-2-3-1 oynuyorsun, en basit tanımıyla anlatıyorum; kenarlara Muçi’yi koydun, bekine yardım et dedin, savunma görevi verdin... Ele! Muçi gitti. 4-2-3-1 gibi bir formasyon yaptın, Muçi’yi kenarlarda kullanmıyorsun, santrforun arkasındaki oyuncu gibi kullanıyorsun; tik atarım, Muçi burada oynar.Gençlerbirliği maçında ortalama pozisyonuna bakın Trabzonspor'un, Onuachu’nun önünde kaleye en yakın kimi göreceksiniz biliyor musunuz ortalama pozisyonda? Muçi’yi. Yani aslında santrforun arkasındaymış gibi gözüken ama santrforun önüne akan oyuncu. Peki nasıl olacak? Orkun, Muçi beraber oynar. Doğru oyuncuyu getirirseniz Orkun’un yanına, aynı Milli Takım'da Montella’nın kullandığı gibi, o zaman Orkun’u kaleye direkt yakın konumlanan değil, box-to-box görevini görürsünüz.. Ama Olaitan olmaz. Yedek olur Olaitan…"duhuliye.com