Magazin Editor
Magazin Habercisi
Siyah kıyafetler ile goruntulenen Enis Arıkan, "Maskemden gozluğume kadar siyahlar icindeyim. Beni boyle tanırlar mı?" acıklamasıyla gulumsetti. Son donemin başarılı isimlerinden birisi olan Enis Arıkan, gectiğimiz gun Zorlu Alışveriş Merkezi’nde goruntulendi. Hazal Kaya ile birlikte başrollerini paylaşacağı ‘Benden Ne Olur’ adlı sinema filminin setinden cıktığını soyleyen Arıkan, şoyle dedi:
“Harika bir iş yapıyoruz. Cok eğlenceli ve calışırken de cok guluyoruz. Sabah erken saatlerde başlayan bir set gununden cıkıp buraya geldim. Hem yemek yiyeceğim, hem de biraz alışveriş yapacağım.”
“COK SİYAH OLDUM”
Siyah icinde dikkat ceken Arıkan, “Bugun de cok siyah siyah oldum. Maskemden gozluğume kadar siyahlar icindeyim. Beni boyle tanırlar mı?” acıklamasıyla herkesi guldurdu.
İLGİLİ HABEREnis Arıkan'dan Hazal Kaya paylaşımı: Yine birlikteyiz...
“Harika bir iş yapıyoruz. Cok eğlenceli ve calışırken de cok guluyoruz. Sabah erken saatlerde başlayan bir set gununden cıkıp buraya geldim. Hem yemek yiyeceğim, hem de biraz alışveriş yapacağım.”
“COK SİYAH OLDUM”
Siyah icinde dikkat ceken Arıkan, “Bugun de cok siyah siyah oldum. Maskemden gozluğume kadar siyahlar icindeyim. Beni boyle tanırlar mı?” acıklamasıyla herkesi guldurdu.
İLGİLİ HABEREnis Arıkan'dan Hazal Kaya paylaşımı: Yine birlikteyiz...