Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“En Çok Hakem Hatası Yaşayan Takım Beşiktaş”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Siyah-beyazlıların son 6 haftalık süreçte hakem kararlarından en fazla olumsuz etkilenen takım olduğunu savunan Bol, Beşiktaş yönetiminin bu konuda daha güçlü şekilde sesini duyurması gerektiğini söyledi.Emre Bol şu ifadeleri kullandı:“Beşiktaş'ın çok fazla yaşadığı hakem hatası var. Onu da altını çizerek söylüyorum; bugüne kadar en çok hakem hatasını yaşayan, 6 haftalık süreç için söylüyorum, Beşiktaş'tır yani, kusura bakma.”Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve yönetimine de çağrıda bulunan Bol, sözlerini şöyle sürdürdü:“Başkan da, yönetimde de çok konuşan isimler olmadılar. Biraz daha böyle kendilerini göstermeleri lazım. Hakemlerle ilgili çok ciddi şeyler konuşabilir başkan.”Emre Bol, özellikle son 6 haftalık periyotta yaşanan hakem kararları üzerinden Beşiktaş yönetiminin daha aktif bir tutum sergilemesi gerektiğini ifade etti.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026