Başlık: Hangi Burçlar Her Şeye "Ben Hallederim!" Diyerek Atılıyor? Astroloji Mercek Altında!
Selam millet! Bugün sizinle hepimizin hayatında mutlaka olan, hatta belki de kendimizin de içinde bulunduğu bir konuyu masaya yatırıyoruz. Hani şu, en ufak bir problemde veya bir organizasyon gerektiğinde anında öne atılıp "Merak etmeyin, ben hallederim!" diyen kahramanlar var ya... İşte o tiplerin burçlarını masaya yatırdık! Bazılarımız için büyük bir rahatlık kaynağı, bazılarımız içinse "Biraz da başkası halletse keşke" dedirten bu durum, bakalım hangi burçların genlerine işlenmiş? Gelin, bakalım sizin çevrenizdeki "hallediciler" listemizde mi?
Astroloji dünyasında, bazı burçların liderlik vasıfları, sorumluluk bilinci veya kontrol etme arzusu o kadar baskındır ki, adeta bir "problem çözme makinesi" gibi çalışırlar. Onlar için bir işin organize edilmesi, bir krizin çözülmesi veya sadece arkadaşlar arasındaki bir tartışmada arabuluculuk yapmak bile içsel bir dürtüdür. Bu burçlar genellikle inisiyatif almaktan çekinmez, hatta bazen başkalarının fırsat vermesini bile beklemeden durumu kendi ellerine alırlar. Peki bu kadar iddialı, bu kadar "ben bilirim/yaparım" diyen burçlar hangileri? Listenin başında kimler var, hazır mısınız?
Evet, geldik merakla beklenen "Ben Hallederim" ekibinin zirvedeki 4 burcuna! İlk sırayı doğal liderlik ruhu ve anında aksiyon alma özelliğiyle Koçlar kapıyor! Onlar için bir şeyin ertelenmesi veya çözümsüz kalması akıl alır gibi değil. Hemen devreye girer, işi bitirirler. Ardından sahneye aslanlar gibi kükreyen, her işin altından kalkacağına inanmış Aslanlar geliyor. Onlar hem yönetmeyi hem de takdir görmeyi sevdikleri için, her zaman en önde "Bu iş bende!" derler. Listenin üçüncü sırasında ise işkolik ve mükemmeliyetçi yapısıyla Oğlaklar var. Onlar bir işin doğru yapıldığından emin olmak için mutlaka kontrolü ellerine alır, kimseye de bırakmazlar. Ve son olarak, derin düşünceli, stratejik ve kriz anlarında soğukkanlılıkla devreye giren Akrepler! Onlar için hiçbir sorun çözümsüz değildir ve en karmaşık durumları bile ustalıkla yönetebilirler.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Çevrenizdeki "Ben Hallederim" diyenlerin burçları bu listede mi? Yoksa sizin de eklemek istediğiniz başka burçlar var mı? Yorumlarda buluşalım!