Magazin Editor
Magazin Habercisi
ABD'li unlu oyuncu Emma Roberts bebek sahibi olmaya hazırlanıyor. Roberts, bebeğinin cinsiyetini de yaptığı paylaşımla duyurdu. Julia Roberts’ın kendisi gibi oyuncu olan yeğeni Emma Roberts, sosyal medyadan hayranlarını heyecanlandıran bir gelişmeyi duyurdu.
29 yaşındaki Roberts, Instagram hesabında yer verdiği fotoğrafla ilk cocuğuna hamile olduğunu 13 milyonu aşkın takipcisiyle paylaştı.
Emma Roberts-Instagram.
Sevgilisi Garrett Hedlund ile birlikte poz veren Roberts, “Ben ve benim iki favori erkeğim” notunu duştu.
Emma Roberts-Instagram.
Karnının buyuduğu dikkat ceken Roberts, erkek bebek beklediğini de boylelikle acıklamış oldu. Roberts’ın paylaşımı kısa surede binlerce beğeni aldı.
Robert ve Hedlund Mart 2019’dan bu yana birlikteliklerini surduruyor.
Son guncelleme: 10:59 - 31.08.2020
29 yaşındaki Roberts, Instagram hesabında yer verdiği fotoğrafla ilk cocuğuna hamile olduğunu 13 milyonu aşkın takipcisiyle paylaştı.
Sevgilisi Garrett Hedlund ile birlikte poz veren Roberts, “Ben ve benim iki favori erkeğim” notunu duştu.
Karnının buyuduğu dikkat ceken Roberts, erkek bebek beklediğini de boylelikle acıklamış oldu. Roberts’ın paylaşımı kısa surede binlerce beğeni aldı.
Robert ve Hedlund Mart 2019’dan bu yana birlikteliklerini surduruyor.
Son guncelleme: 10:59 - 31.08.2020