Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Ele avuca sığmayacak bir profil gerekiyor...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Serbest Sekiz youtube kanalında değerlendirmelerde Mustafa Demirtaş, Beşiktaş'ın tercih etmesi gereken kanat profilini tarif etti.İşte Mustafa Demirtaş'ın görüşleri:ELE AVUCA SIĞMAYAN KANAT OYUNCUSU LAZIMMustafa Demirtaş: "Ama ben yine Beşiktaş'ın en azından kanatların birinde gerçek anlamda dar alan becerisi yüksek, sürprizli işler yapabilecek bir kenara ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Bu uzun zamandır Beşiktaş'ın böyle bir oyuncu lüksü olmadı ki zirveye oynayacaksanız çoğunlukla rakipler size zaten kapalı savunmayla karşılayacak. Alanları çok sıkı tutacak. Kenarları iki adamla kapatacak. Orada bireysel yetenek şart oluyor yani. Yani sadece önünü boşaltacak kadar çalım becerisi değil ama dar alandan kurtulup üzerine vuruş yapacak, üzerine işte kenar orta yapacak dar alan driplingçisi lazım Beşiktaş'ta. Davitashvili tam böyle bir oyuncu değil, en azından o zaman sağ kanattaki oyuncunun öyle olması lazım. Şey olur yani, kilitlenir gibi geliyor bana ya. Oyun kurucu kanat ve skorer kanat yine kitler işi gibi. Bir tane çok rahat adam eksilten, el avuca sığmayacak, dar alancı bir profil gereksinimi var diye düşünüyorum."duhuliye.com