Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Eduard Graf kısmı benim için dikkat çekiciydi”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Siyah-beyazlıların, Serdal Adalı dönemindeki en doğru transfer planlamalarından birinin karşılığını sezon başında aldığını belirten Albayrak, özellikle Eduard Graf ve Önder Özen üzerinden oluşturulan futbol yapılanmasına dikkat çekti.“En doğru olarak adlandırabileceğimiz sezon başı performansını yaşıyor”Beşiktaş’ın transfer planlamasındaki değişime değinen Necati Albayrak, şu ifadeleri kullandı:“Beşiktaş’a geldiği günden bu yana Sayın Başkan’ın transfer planlamasında en doğru olarak adlandırabileceğimiz sezon başı performansını yaşıyor Beşiktaş. Bunun da bir perde arkası merak ediliyordu. Ona dair bazı bilgiler verdi.”“Eduard Graf kısmı benim için dikkat çekiciydi”Başkan Serdal Adalı’nın açıklamalarında kendisi açısından en önemli noktalardan birinin Eduard Graf detayı olduğunu söyleyen Albayrak, Önder Özen’in göreve gelmesinin ardından Graf’ın süreçte daha aktif hâle getirildiğine vurgu yaptı:“Açıklamaları arasında özellikle Eduard Graf kısmı benim için dikkat çekiciydi. Eduard Graf’la alakalı süreci, Önder Özen geldikten sonra ne şekilde aktif ettiklerini mesela vurguladı, kıymetliydi.”SERDAL ADALI, EDUARD GRAF HAKKINDA NELER SÖYLEMİŞTİ?"ÇOĞU TRANSFERDE GRAF FAYDALI OLDU"Beşiktaş'ın scout yapılanmasında Eduard Graf'ın rolüne de değinen Serdal Adalı, Graf'ın çalışmalarını sürdürdüğünü ve özellikle bu sezon daha aktif görev aldığını söyledi:"Sergen Hoca'nın zamanında Eduard Graf hiç ekibini falan bozmadı. Çalışmalarına devam etti. Statta zaten ayrı bir bölüm, ayrı bir birimi var. Bu bir sene boyunca da yine haftalık raporlarını, izleme sonuçlarını, yine aylık raporlarını düzenli şekilde yolundaydı. Önder Hoca başladığında da tabii bir sene öncesinde Graf çok aktif görev yapmadı. Önder Hoca da biliyor bunu. Yani bizim Ede ile devam edeceğiz mi, Ede'nin durumunu sorduğu gün de dedim ki, 'Ede ile o senin bileceğin iş. Çağır konuş.' Yani çok da bana göre Önder Hoca burada isabetli karar aldı beraber çalışma konusunda. Bu sene de çoğu transferde Graf çok faydalı oldu. Çoğu futbolcuda. Göreve geldiğinden beri herhalde en etkin olduğu dönemdi diye. Aslında göreve geldiğinde, yani göreve biz ilk ben yönetime başkan olduktan sonraki Mart-Nisan ayında yani ilk bizim Ocak ayında yaptığımız, başladığımız sene uzaktan Dortmund'la tam manasıyla ilişkisini kesmemişti. Geçtiğimiz sene de, geçtiğimiz yaz da yapılan transferlerde orada yani hepsi Graf'ın bilgisinde, yine Ole'nin bilgisinde yapılan transferler. Ama bu sene biraz daha aktif. Hani futbolcu görüşmelerinde, geçen sene de futbolcu görüşmelerinde Graf yaptı. Ama bu sene biraz daha Önder Hoca ile çok uyumlu bir şekilde iyi bir görev bölümü yaptılar. Bugüne kadar da bir sıkıntı sorun yaşamadık. Herkes görevini gayet güzel yapıyor."Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026