Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eda Ece, Ozan Guven’in adını anmadan cok sert konuştu!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
eda-ece-ozan-guven-in-adini-anmadan-cok-sert-konustu-5f0b5a4fe40c7.jpg
TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 4.sezonu icin cekimler başlıyor…Eda Ece de yeniden sete donecek olmanın heyecanı icinde. Bodrum tatilini tamamlayan unlu oyuncu İstanbul’a dondu. Sokakta kameralar tarafından yakalanan unlu oyuncuya Deniz Bulutsuz’un eski aşkı Ozan Guven hakkındaki darp iddiası soruldu.
Her iki kişiyi de tanımadığını belirten Eda Ece, bu tur olayların yaşanmasını hic istemediğini ifade etti. Oyuncu, “Kişileri tanımıyorum ama tanımam da gerekmiyor.Cok uzuldum. Her zaman da hepimiz gibi kadına şiddete karşıyız. Boyle gundemler bu ulkeye yakışmıyor. İnşallah bir daha boyle bir şey gormeyiz ve gereken yapılır diye duşunuyorum” acıklamasını yaptı.
Kendisinin şiddet ya da taciz gibi bir duruma maruz kalmadığını ifade eden oyuncu, sadece tanınmış kişilerden değil, bircok kadına şiddet haberlerini gorduğumuzu hatırlattı.
Eda Ece, “İcim acıyor onları okuyunca. İnşallah adalet sistemimiz bunun kokunu kurutur diyorum” dedi. Roportajı videodan izleyebilirsiniz…