Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ece Tuncel’in hedefi İtalya

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Cocukluğundan beri modaya olan ilgisini profesyonelliğe taşıyan Ece Tuncel, yaptığı tasarımlar ile dikkat cekiyor. Unlu markalara tasarımlar yapan İstanbullu Tuncel'in hayali ise tasarımlarını İtalya’da yapmak. Yurtdışında eğitim hayatını bitirdikten moda hayatına İstanbul'da devam ettiren Ece Tuncel, bir cok unlu markada gorev aldı. Tuncel, daha sonra kendi tasarımlarını yapmak icin kolları sıvadı. Yurtdışında da iki yıl eğitim aldıktan sonra ulkesine geri gelen Tuncel, kendi tasarımlarını yapmaya başladı.
“EŞİM EN BUYUK DESTEKCİM”

Modaya hızlı bir girişle ile unlu markaların dikkatini ceken Tuncel, evlendikten sonra kendini iyice işine verdiğini belirterek, “Eşim zaten benim en buyuk destekcim. Yaptığım tasarımlarda genelde ozgurluğu seciyorum. Ve tabi ki renk benim icin bu cok onemli. En iyi tasarımlar icin calışmaya devam edip bir gun kendimi İtalya'da bircok unlu marka icin tasarım yaparken bulmak istiyorum” dedi.
Son guncelleme: 12:17 - 25.08.2020