Magazin Editor
Magazin Habercisi
Pilot nişanlısı Cağrı Terlemez ile gectiğimiz hafta yurtdışından Turkiye’ye donen ve karantinada ilginc paylaşımlarda bulunan popcu Ece Seckin, bu sefer yuzunu strec filmle sardı. Corona virusu salgını sebebiyle yurt dışından geldikten sonra kendisini karantina altına alan Ece Seckin, ilginc paylaşımlar yapmayı surduruyor.
Gectiğimiz gun televizyonda deniz manzarası acan ve takipcilerini şaşırtan seckin, bu kez de can sıkıntısından yuzunu strec filmle sardı. Seckin, o anları “Napıyorsunuz? Ben bugun de duruyorum” notuyla paylaştı.
Seckin, binlerce beğeni ve yorum alan paylaşımını ise kısa surede kaldırdı. Bugun bir hikaye daha paylaşan Seckin, bu kez stres atmak icin boya yapıyordu.
İLGİLİ HABEREce Seckin'den manzara hilesi
Gectiğimiz gun televizyonda deniz manzarası acan ve takipcilerini şaşırtan seckin, bu kez de can sıkıntısından yuzunu strec filmle sardı. Seckin, o anları “Napıyorsunuz? Ben bugun de duruyorum” notuyla paylaştı.
Seckin, binlerce beğeni ve yorum alan paylaşımını ise kısa surede kaldırdı. Bugun bir hikaye daha paylaşan Seckin, bu kez stres atmak icin boya yapıyordu.
İLGİLİ HABEREce Seckin'den manzara hilesi