Magazin Editor
Magazin Habercisi
Yaşadığı yasak aşkla gundeme bomba gibi duşen Ece Erken, geride bıraktığımız gun boşanma davası suren Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile olan ilişkisini noktaladığını acıklamıştı. Erken şimdi de ciftin boşanma belgesini yayınladı. Erken, dun Şafak Mahmutyazıcıoğlu ilişkisini noktaladığını acıkladı. Ece Erken, “Herkes kendi onunu supursun. Ben hatalıydım hatamdan dondum. Hırsızlık yapmadım, dolandırmadım kimseyi sizler gibi. Bence aynaya bakın kendinizden utanın” ifadelerini kullandı.
Sunucu ayrılık acıklamasının ardından boşanma belgesi paylaştı ve “Eğer sahte bir belgeyse vicdanlarıyla herkesi baş başa bırakıyorum” ifadelerini kullandı.
Erken belgeyi paylaşırken şunları yazdı: “Ortada şiddetli gecimsizlikten acılan bir dava, elimde ‘boşandılar’ belgesi ve tum ailenin, hanımefendinin oz kardeşinin bile yakinen bildiği bir ilişki vardı. Davada 800 bin dolarlar istenirken, benim basına yansımamla milyon dolara cıkmıştır. Gecen hafta ağabeyi Celal ve Şafak ile Bodrum’da yemek yedik. Yalıkavak’taki evini kurduk. Dava tamamen sonuclanınca cocuklarla orada yaşamayı duşunduk. Ama bu surec bana o kadar ağır geldi ki, yakınlarımın bildiği uzere kendisinden ayrıldım. Daha fazla bilmeden, kimse yorum yazsın istemedim. Peki neden bugune kadar sustum. Cocuklar icin… Ama baktım ki kimse benim evladımı duşunmuyor… Şafak’ın sadece hanımefendide bulunan 150 kiloluk fotoğrafı ozel sayfalara verilip işiyle ilgili tehdit ediliyordu…”
ERKEN’DEN SAHTE YORUMU
Ayrılık kararının ardından boyle bir belgeyle ortaya cıkan Ece Erken yaşananlar yuzunden kendisinin suclandığını belirterek şunları soyledi: “Kimsenin yuvasında gozum olmadığı gibi, kimsenin mutsuzluğu, mutluluğum olamaz… Herkese mutlu olmasını diliyorum. Ve son olarak bana verilen ve inandığım belgeyi paylaşıyorum. Eğer sahte bir belgeyse vicdanlarıyla herkesi başbaşa bırakıyorum.”
Evli ve iki cocuk babası Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığı icin eleştiri yağmuruna tutulan Ece Erken'in, sevgilisinin arabalarının yan aynalarını parcaladığı video ortaya cıkmıştı. Bunun uzerine Ece Erken, sunucusu olduğu magazinden programından istifa ettiğini duyurmuştu.
Son guncelleme: 10:53 - 10.04.2020
Sunucu ayrılık acıklamasının ardından boşanma belgesi paylaştı ve “Eğer sahte bir belgeyse vicdanlarıyla herkesi baş başa bırakıyorum” ifadelerini kullandı.
ERKEN’DEN SAHTE YORUMU
Ayrılık kararının ardından boyle bir belgeyle ortaya cıkan Ece Erken yaşananlar yuzunden kendisinin suclandığını belirterek şunları soyledi: “Kimsenin yuvasında gozum olmadığı gibi, kimsenin mutsuzluğu, mutluluğum olamaz… Herkese mutlu olmasını diliyorum. Ve son olarak bana verilen ve inandığım belgeyi paylaşıyorum. Eğer sahte bir belgeyse vicdanlarıyla herkesi başbaşa bırakıyorum.”
Son guncelleme: 10:53 - 10.04.2020