Magazin Editor
Magazin Habercisi
Yetkililerin onerilerine uyarak kendisini evinde karantinaya alan şarkıcı Ebru Yaşar, sosyal medya sayfası uzerinden canlı yayın actı. Yaşar'ın yayınına şovmen Okan Bayulgen konuk oldu. Cin'in Wuhan kentinde başlayan ve iki aylık bir sure icinde tum dunyaya yayılan corona virusu hayatı felc etti. “Sokağa cıkmayın” uyarılarına kulak veren vatandaşlar kendilerini evlerinde karantinaya aldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı Ebru Yaşar oldu. Yaşar, zaman gecirmek amacıyla takipcilerine canlı yayın acarak sohbet etti, şarkı soyledi.
EBRU YAŞAR’A SURPRİZ MİSAFİR
Ebru Yaşar, canlı yayınına katılmak isteyen Okan Bayulgen’le yoğun istekten dolayı bir turlu bağlantı kuramayınca careyi başka bir telefon ile goruntulu aramakta buldu. Bayulgen, unlu şarkıcıya, “Sırf seninle canlı yayında sohbet etmek icin telefonuma Instagram indirdim. Hesabımı ben yonetmiyorum. Sana yuzlerce kez istek gonderdim. Elim ıslaktı, evde ilk kez nohut pilav yaptım ama bir daha Instagram’a girmem” diye konuşurken, espriler havada ucuştu.
İLGİLİ HABEREbru Yaşar'ın halay coşkusu
EBRU YAŞAR’A SURPRİZ MİSAFİR
Ebru Yaşar, canlı yayınına katılmak isteyen Okan Bayulgen’le yoğun istekten dolayı bir turlu bağlantı kuramayınca careyi başka bir telefon ile goruntulu aramakta buldu. Bayulgen, unlu şarkıcıya, “Sırf seninle canlı yayında sohbet etmek icin telefonuma Instagram indirdim. Hesabımı ben yonetmiyorum. Sana yuzlerce kez istek gonderdim. Elim ıslaktı, evde ilk kez nohut pilav yaptım ama bir daha Instagram’a girmem” diye konuşurken, espriler havada ucuştu.
İLGİLİ HABEREbru Yaşar'ın halay coşkusu