Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ebru Şallı hayatını kaybeden oğlunun doğum gununu kutladı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Eski manken Ebru Şallı, gecen nisan ayında hayatını kaybeden oğlu Pars'ın doğum gununu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı. Ebru Şallı’nın, Harun Tan ile evliliğinden dunyaya gelen kucuk oğlu Pars, iki yıl mucadele ettiği lenfoma hastalığına yenik duşmuş ve 17 Nisan’da hayatını kaybetti.
Aylardır zor gunleri atlatmaya calışan Şallı, oğlu Pars’ın doğum gunu olması nedeniyle Instagram hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı.
ebru-salli-hayatini-kaybeden-oglunun-dogum-gununu-kutladi-5f6dd74deec44.jpeg
Oğlu Pars ile cekilen fotoğraflarını takipcileriyle paylaşan Şallı, şu ifadeleri kullandı:
* Ponciğim benim, seni cok seviyorum. İyi ki benim oğlum oldun, iyi ki seni doğurdum. Bana yaşattığın her an icin sana minnettarım.
* Her zaman şukrediyorum senin annen olduğum icin. 9 yıl ben bir melekle yaşadım. Gercek bir meleğin nefes aldığını gordum ben.
* Annişin seni cok seviyor meleğim doğum gunun kutlu olsun. Seni tarifsiz ozluyorum. Buluşacağız Ponciğim benim, kavuşacağız.
ebru-salli-hayatini-kaybeden-oglunun-dogum-gununu-kutladi-5f6dd74e3f6a3.jpg

İLGİLİ HABEREbru Şallı, oğlunun ayak izini gosterdi!

ebru-salli-hayatini-kaybeden-oglunun-dogum-gununu-kutladi-5f6dd74e8a414.jpg

İLGİLİ HABEREbru Şallı: İcimdeki acıyı, fırtınayı bilemez...

Son guncelleme: 10:45 - 25.09.2020