Magazin Editor
Magazin Habercisi
Lenf kanserine yakalanan 10 yaşındaki oğlu Pars'ı gectiğimiz aylarda kaybeden ve zor gunler geciren Ebru Şallı, tatil paylaşımlarına kotu yorum yapanlara adeta ateş puskurdu. Ebru, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Cocuğumun yasını tutma şeklimin, hesabını kimseye vermeyeceğim" dedi. Nisan ayında lenfoma tedavisi goren 10 yaşındaki oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun vefatının ardından dış dunyayla bağını koparmış ve kendisini eve kapatmıştı. Gecirdiği zor gunlerin ardından eşi Uğur Akkuş’la birlikte gozde tatil beldesi Bodrum’a giden Ebru Şallı, son donemde Instagram hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla dikkat cekiyordu. Ancak bazı takipcileri yaptıkları kotu yorumlarla Ebru’yu cileden cıkardı. Acılı anne, Instagram hesabının hikayeler bolumunden yaptığı paylaşımla yorumlara adeta ateş puskurdu.
“COCUĞUMUN YASINI TUTMA ŞEKLİMİN HESABINI KİMSEYE VERMEYECEĞİM”
Ebru Şallı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Şallı, Ne zavallı ve nefret icinde bir yazı. İcinin nefretini kusmuş. Neyi hazmedemedi bu kadıncağız. Nefretle bir yere gelemezsin zaten. O nefret yuzune boyle yansır işte. Benim arkamda ordu var. Koskoca Turkiye Cumhuriyeti var. Sen neden bahsediyorsun? Cocuğumun yasını tutma şeklimin, hesabını kimseye vermeyeceğim. Sen kimsin? Ayrıca benim melek cocuğumu ve beni konuşma, yazma hakkın da yok. Senin de evladın var. Yarın ne olacağı belli olmaz Allahtan korkun olsun birazcık. İki reyting alıp olen evladımla benle rant sağlamaya calışmak ayıp desem o da az olur. Cok gunah! Nedir bu duşmanlık? Ben her gun daha iyi olacağım. Cocuğumun istediğini yerine getireceğim. Senin değil! Allah’tan taş yureğine sevgi, ve merhamet ve şifa diliyorum”
“COCUĞUMUN YASINI TUTMA ŞEKLİMİN HESABINI KİMSEYE VERMEYECEĞİM”
Ebru Şallı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Şallı, Ne zavallı ve nefret icinde bir yazı. İcinin nefretini kusmuş. Neyi hazmedemedi bu kadıncağız. Nefretle bir yere gelemezsin zaten. O nefret yuzune boyle yansır işte. Benim arkamda ordu var. Koskoca Turkiye Cumhuriyeti var. Sen neden bahsediyorsun? Cocuğumun yasını tutma şeklimin, hesabını kimseye vermeyeceğim. Sen kimsin? Ayrıca benim melek cocuğumu ve beni konuşma, yazma hakkın da yok. Senin de evladın var. Yarın ne olacağı belli olmaz Allahtan korkun olsun birazcık. İki reyting alıp olen evladımla benle rant sağlamaya calışmak ayıp desem o da az olur. Cok gunah! Nedir bu duşmanlık? Ben her gun daha iyi olacağım. Cocuğumun istediğini yerine getireceğim. Senin değil! Allah’tan taş yureğine sevgi, ve merhamet ve şifa diliyorum”