Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ebru Gundeş’in babası Remzi Gundeş hayatını kaybetti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şarkıcı Ebru Gundeş'in siroz ve KOAH hastası olan babası Remzi Gundeş, hayata gozlerini yumdu. Gundeş, arasının acık olduğu babasını iki kuzeniyle birlikte Buyukcekmece Mezarlığı'nda toprağa verdi. Bakıroy'de eski eşya sattığı iş yerinde yatıp kalkan şarkıcı Ebru Gundeş’in babası Remzi Gundeş gectiğimiz gunlerde rahatsızlandı.Siroz ve KOAH hastası olan Remzi Gundeş, ozel bir hastanede tedavi altına alındı. Durumu kotuleşen Remzi Gundeş, 18 Eylul’de hayatını kaybetti.
SESSİZ SEDASIZ DEFNEDİLDİ
TV100’un haberine gore, Ebru Gundeş, kendisini 4 yaşındayken terk ettiği icin arasının acık olduğu babasının olum haberini kimseye duyurmadı. Remzi Gundeş’in cenazesi kızı Ebru Gundeş ve iki kuzeni tarafından sessiz sedasız Buyukcekmece Mezarlığı'nda toprağa verildi.
“YARIN MEZARLIK OLACAĞIZ”
Remzi Gundeş 5 yıl once bir televizyon kanalında yayınlanan roportajda kızı ile arasının acık olmasıyla ilgili iddialar hakkında “Ben ona hic bakmadım ama o bana baktı. Kim onun hakkında en ufak bir kelime konuşursa, onun hayatını alırım. Şaka yapmıyorum, alırım hayatını.. Evlenmiş, barklanmış. Onu rahatsız etmeye luzum yok. Ben onu seviyorum o da beni seviyor. Ben şahsen evladım icin dilenirim, yemin ederim dilenirim. Yarın bir mezarlık olacağız. 2 metre yere gideceğiz” demişti.

ebru-gundes-in-babasi-remzi-gundes-hayatini-kaybetti-5f6c6873c4ab5.jpg

İLGİLİ HABEREbru Gundeş babası Remzi Gundeş'e dukkan aldı